Želite dobiti letno vinjeto 2019 popolnoma brezplačno?

 

Nagrada igra je zaključena! 

Srečna nagrajenka, ki jo je določil žreb in prejme letno vinjeto 2019 popolnoma brezplačno je:

Klara Jelenc

Iskrene čestitke!

Preberite tudi!

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da všečkate Facebook stran https://www.facebook.com/nagradne.igre.info in da klinete https://www.youtube.com/user/tomazgorec in se naročite na Youtube kanal. To storite tako, da kliknete rdeč gumb naroči se in nato še zvonček. Da se naročite na kanal, to pomeni samo to, da če boste šli na Youtube, obstaja malo večja možnost, da se vam pojavi kakšen naš video posnetek. Nikakor ne boste dobivali nobenih mailov in ne bojte se, to ni nobena naročnina, da bi morali kaj plačevati!

Preberite si tudi splošne pogoje na https://www.gorec.si/splosni-pogoji-nagradna-igra-vinjeta-2019. V splošnih pogojih ni sicer nič takega, kar bi bilo za vas karkoli obvezujočega. Pač, zakonsko mora imeti vsaka nagradna igra splošne pogoje.

Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 29. 1. 2019. Organizator nagradne igre je podjetje Gorec d.o.o.

Oglejte si tudi spodnji video posnetek.O vinjeti 2019

Vinjeta za leto 2019 bo, kot je že znano, rožnate barve. Do sedaj je bila izbrana že cela paleta različnih barv, ki so krasile naše cestne vinjete. Vinjeta (v različnih letih) je tako že bila zelene, oranžne, rumene, rdeče, modre, roza, vijolične barve in spet bolj oranžne barve.

Tudi v naslednjem letu ostaja cena vinjete nespremenjena, tako boste za tedensko vinjeto kategorije 2A plačali 15 evrov, mesečna vinjeta vas bo stala 30 evrov, letna vinjeta 2019 pa 110 €. Predvidevamo, da se cena tudi v prihodnjih letih ne bo bistveno spreminjala.

V kolikor imate vozilo, ki ima višino prednje osi večjo od 130 cm, spada vaše vozilo v kategorijo 2B, tako da tedenska vinjeta zanj stane 30 evrov, mesečna 60 in letna vinjeta 220 evrov. Uporaba vinjete je obvezna za vsa vozila, ki uporabljajo naše avtoceste, v kolikor na vozilu nimate nameščene vinjete, vas bosta DARS oziroma policija “razveselila” z globo v višini od 300 do 800 evrov, pa še vinjeto boste seveda morali potem kupiti.

Letna vinjeta velja od 1. decembra aktualnega leta do 31. januarja naslednjega leta, kar pomeni, da vam letna vinjeta praktično velja kar 14 mesecev. Če pogosto uporabljate avtoceste, se vam nakup letne vinjete vsekakor splača. Kupite jo lahko na vseh bencinskih servisih v Sloveniji, pa tudi v številnih poštnih uradih in v prostorih različnih avto moto klubov pri nas, v sosednjih državah pa lahko kupite vinjete za slovenske avtoceste zlasti na bencinskih servisih pred vstopom v našo državo.

Nekateri tuji vozniki zavestno, nekateri pa povsem nevede spregledajo dejstvo, da je vinjeta obvezna za vožnjo po naših avtocestah, zato je med kaznovanimi vozniki kar znaten delež tujih voznikov. Vsemu temu se seveda lahko izognete na enostaven način – sodelujete v naši nagradni igri in letna vinjeta 2019 bo lahko prav vaša. Ponovno smo se torej lotili organiziranja nagradne igre, v kateri bo glavna nagrada letna vinjeta 2019.

Vinjeta 2019Če želite, je letna vinjeta 2019 lahko tudi vaša, in to popolnoma brezplačno! Izpolnite obrazec na vrhu strani in ne zamudite te priložnosti. Vsekakor se splača poskusiti srečo, morda pa bo tokrat prav na vaši strani!

Vinjeta 2019
4.4 (87.89%) 38 votes