Želite dobiti letno vinjeto 2020 popolnoma brezplačno?

Če želite dobiti letno vinjeto 2020 popolnoma brezplačno, izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo letna vinjeta 2020 vaša.

Preberite tudi!

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da všečkate Facebook stran https://www.facebook.com/zastonjvinjeta.

Preberite si tudi splošne pogoje na https://www.gorec.si/splosni-pogoji-nagradna-igra-vinjeta-2020/. V splošnih pogojih ni sicer nič takega, kar bi bilo za vas kakor koli obvezujoče. Pač, zakonsko mora imeti vsaka nagradna igra splošne pogoje.

Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 29. 1. 2020. Organizator nagradne igre je podjetje Gorec d.o.o.

 

Nagradna igra je zaključena

Srečna nagrajenka, ki prejme letno vinjeto 2020 je:

Katja Frangež

Iskrene čestitke!

O vinjeti 2020

Vinjeta za leto 2020 bo, kot je že znano, kovinsko rumene barve. Doslej je bila izbrana že cela paleta različnih barv, ki so krasile naše cestne vinjete. Vinjeta (v različnih letih) je tako že bila zelene, oranžne, rumene, rdeče, modre, roza, vijolične barve in spet bolj oranžne barve.

Tudi v naslednjem letu ostaja cena vinjete nespremenjena, tako boste za tedensko vinjeto kategorije 2A plačali 15 evrov, mesečna vinjeta vas bo stala 30 evrov, letna vinjeta 2020 pa 110 €. Predvidevamo, da se cena tudi v prihodnjih letih ne bo bistveno spreminjala.

V kolikor imate vozilo, ki ima višino prednje osi večjo od 130 centimetrov, spada vaše vozilo v kategorijo 2B, tako da tedenska vinjeta zanj stane 30 evrov, mesečna 60 in letna vinjeta 220 evrov. Uporaba vinjete je obvezna za vsa vozila, ki uporabljajo naše avtoceste, v kolikor na vozilu nimate nameščene vinjete, vas bosta DARS oziroma policija “razveselila” z globo v višini od 300 do 800 evrov, pa še vinjeto boste seveda morali potem kupiti.

Letna vinjeta velja od 1. decembra aktualnega leta do 31. januarja naslednjega leta, kar pomeni, da vam letna vinjeta praktično velja kar 14 mesecev. Če pogosto uporabljate avtoceste, se vam nakup letne vinjete vsekakor splača. Kupite jo lahko na vseh bencinskih servisih v Sloveniji, pa tudi v številnih poštnih uradih in v prostorih različnih avto moto klubov pri nas, v sosednjih državah pa lahko kupite vinjete za slovenske avtoceste zlasti na bencinskih servisih pred vstopom v našo državo.

Nekateri tuji vozniki zavestno, nekateri pa povsem nevede, spregledajo dejstvo, da je vinjeta obvezna za vožnjo po naših avtocestah, zato je med kaznovanimi vozniki kar znaten delež tujih voznikov. Vsemu temu se seveda lahko izognete na enostaven način – sodelujete v naši nagradni igri in letna vinjeta 2020 bo lahko prav vaša. Ponovno smo se torej lotili organiziranja nagradne igre, v kateri bo glavna nagrada letna vinjeta 2020.

vinjeta 2020Če želite, je letna vinjeta 2020 lahko tudi vaša, in to popolnoma brezplačno! Izpolnite obrazec na vrhu strani in ne zamudite te priložnosti. Vsekakor se splača poskusiti srečo, morda pa bo tokrat prav na vaši strani!