Prevajanje besedila s strani našega podjetja, je cenovno ugodna ter kakovostna. Sodelujemo namreč s prevajalci, ki so strokovno podkovani in imajo za sabo že vrsto let izkušenj na tem področju. Opravljamo prevajanje besedila iz slovenščine v kar 94 različnih jezikov, ter obratno. Prevajamo certifikate, spletne vire, in podobno.

 

V našem podjetju vam nudimo prevode naslednjih vrst besedil:

 

 • spletni viri in podnapisi,
 • spletne strani,
 • gradivo v tiskani obliki kot so priročniki, knjige,
 • seminarske, diplomske ter magistrske naloge,
 • certifikati, navodila, katalogi.

Prevajanje besedila

V kolikor želite prevod besedila in le to ni navedeno med našimi storitvami zgoraj, nam lahko vseeno pošljete povpraševanje. Vsakemu prejemniku storitve se želimo kar najbolje prilagoditi ter mu ponuditi kvalitetno storitev.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo:


Dandanes je res težko najti dobrega prevajalca, kateri bo v svoj končni izdelek vložil svoj trud, čas,  znanje ter iz tega naredil odličen končni produkt – odličen prevod besedila.

V kolikor ste na tem, da boste plačali storitev kot je prevajanje besedila, je vsekakor pomembno, da se prvotno pozanimate ter naredite primerjavo med različnimi prevajalskimi podjetji. Nihče namreč ne želi plačevati za neko storitev, za katero se potem lahko izkaže, da ni ustrezno narejena oziroma prevedena. Prevajalska agencija mora uživati pozitiven sloves.

Če iščete dobro in predvsem kredibilno podjetje, ki se ukvarja s prevajanjem besedil, uradnih dokumentov, listin ter vseh vrst pisnih nalog za srednje šole ter fakultete (npr. diplomska naloga), vam v nadaljevanju predstavljamo delovanje našega podjetja v sklopu prevajanj besedil.

Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo ter optimizacijo spletnih strani. Kot eno izmed vodilnih podjetij na tem področju se zavedamo, kako pomembno je imeti spletno stran tudi kredibilno ter strokovno prevedeno v drug oziroma tuj jezik. Ravno zato vam naša prevajalska agencija v sklopu podjetja Gorec d.o.o. nudi prevajalske storitve, katere vključujejo prevod strokovnih besedil, spletnih strani, programske opreme, uradnih dokumentov, listin ter druge dokumentacije v 94 različnih tujih jezikov. Poleg tega vam je pri nas na voljo tudi lektoriranje seminarskih, diplomskih ter magistrskih nalog ter končno urejanje samega produkta.

Velik poudarek damo predvsem na samo strokovnost za prevod besedil ter hitro in kvalitetno prevajanje besedila. Cenovna dostopnost je prav tako eden izmed ključnih elementov na podlagi katerih se stranka odloči za samo koriščenje prevajalskih storitev pri nekem podjetju. Sami se tega zelo dobro zavedamo in stremimo k cenam, katere so ugodne predvsem pa konkurenčne na trgu prevajalskih storitev.

Naj vam v nadaljevanju podrobneje predstavimo naše prevajalske storitve ter lektoriranje besedil.

Prevod spletne strani in spletnih virov:

Smo vodilno podjetje na področju optimizacije spletnih strani in ravno zato vam lahko naša prevajalska agencija nudi kvalitetne prevode spletnih strani v različne tuje jezike ali obratno. Nudimo vam prevajanje besedila vseh oblik na spletu ter internetnih virov v sklopu 94 različnih jezikov.

Prevodi uradnih dokumentov, certifikatov:

Poskrbimo za prevajanje besedila vseh uradnih dokumentov ter certifikatov, kateri ne zahtevajo sodno overjenega prevoda.

Lektoriranje diplomske naloge: naši strokovnjaki so odlični prevajalci in slavisti s področja šolstva ter različnih strokovnih kategorij, kar pomeni, da vam bomo vaša besedila lektorirali hitro, učinkovito ter v želenem stilu. Prav tako poskrbimo za lektoriranje seminarskih ter magistrskih nalog.

Naši sodelavci:

V našem podjetju sodelujemo s prevajalci različnih jezikov, kateri so podkovani z večletnimi izkušnjami na področju prevajanja ter lektoriranja besedil. Vsi izmed naših strokovnjakov poznajo različna tehnična ter strokovna področja, tako da bodo vaši prevodi vsekakor urejeni temu primerno.

Tekom pisanja poskrbimo za slovnično, pravopisno ter slogovno pravilnost besedil. Na takšen način ste lahko popolnoma mirni, saj bo vaš končni izdelek popolnoma ustrezal vsem strokovnim prevajalskim pogojem.

Naše podjetje se specializira predvsem za različne težavnosti besedil, kar pomeni, da vam bomo uredili prevode besedil ne glede na samo zahtevnost ter strokovno področje.

Zakaj izbrati Gorec d.o.o. za prevajalske storitve?

 • Smo cenovno ugodni
 • Hitro uredimo prevode is slovenščine v več kot 25 različnih jezikov ter obratno
 • Uredimo vam tudi končno obliko samega izgleda dokumentov
 • Pri samem prevajanju vaše spletne strani hkrati poskrbimo za optimizacijo spletne strani – SEO (po predhodnem dogovoru)
 • Zajamčeni kvalitetni prevodi ter lektoriranje
 • Enostavno povpraševanje ter komunikacija z nami glede vaše storitve
 • Zajamčeno vaše zadovoljstvo s končno storitvijo

Želite izvedeti kakšen je cenik prevajanja? Pošljete nam lahko neobvezujoče povpraševanje preko spodnjega obrazca. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili s ponudbo za prevod besedil oziroma lektoriranje.

Cene za prevajanje besedila se v večini primerov začnejo od 13 eur na stran (A4 format). Pri našem podjetju vam je na voljo prevajanje že od 9.99 eura na prevajalsko stran A4 format (1500 znakov brez presledkov). V nadaljevanju si lahko pobliže pogledate naš cenik prevodov. V kolikor vašega izbranega jezika na ceniku ne najdete, izpolnite obrazec ter oddajte povpraševanje.

Cenik prevodov:

Prevod iz jezika:

Slovenščina

Hrvaščina

Slovenščina

Angleščina

Slovenščina

Nemščina

Slovenščina

Srbščina

Slovenščina

Bosanščina

Slovenščina

Italijanščina

Slovenščina

Španščina

Slovenščina

Ruščina

Slovenščina

Francoščina

Prevod v jezik:

Hrvaščina

Slovenščina

Angleščina

Slovenščina

Nemščina

Slovenščina

Srbščina

Slovenščina

Bosanščina

Slovenščina

Italijanščina

Slovenščina

Španščina

Slovenščina

Ruščina

Slovenščina

Francoščina

Slovenščina

Cena prevoda:

7,99 €

7,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

9,99 €

12,99 €

12,99 €

12,99 €

12,99 €

12,99 €

12,99 €

15,99 €

12,99 €

Cena lektoriranja besedila v slovenščini je že od 2,50 eura na avtorsko stran. V kolikor bi želeli imeti lektoriranje tujejezičnega besedila je cena za lektoriranje v angleškem jeziku že od 4,50 eura na avtorsko stran.

Popusti:

Za prevode besedil večjega obsega vam naša prevajalska agencija nudi tudi različne višine popustov. Za prevajanje besedila nad vsoto 200€ vam nudimo 3% popusta, za prevode nad vsoto 500€ vam nudimo 5% popusta ter za prevajanje besedila nad vsoto 1000€, vam nudimo 8% popusta.

Prevajanje besedila
4.8 (96.67%) 6 votes