Potrebujete kakovosten prevod v ali iz angleščine?

Prevajanje angleščina s strani našega podjetja, zagotavlja strankam kakovostne prevode. Poleg angleščine, prevajamo še v 93 drugih jezikov in obratno. Prevajanje angleščina je med drugim tudi cenovno ugodna, zanesljiva, v ceno pa so vključene lekture. V kolikor vas zanimajo prevodi, nam pošljite povpraševanje.

Vrste prevodov, ki jih ponujamo:
V našem podjetju vam nudimo prevode naslednjih vrst besedil:
 • Spletni viri in podnapisi
 • Spletne strani
 • Gradivo v tiskani obliki kot so priročniki, knjige…
 • Seminarske, diplomske ter magistrske naloge…
 • Certifikati, navodila, katalogi…

V kolikor želite prevod besedila in le to ni navedeno med našimi storitvami zgoraj, nam lahko vseeno pošljete povpraševanje. Vsakemu prejemniku storitve se želimo kar najbolje prilagoditi ter mu ponuditi kvalitetno storitev.

prevajalska agencija

Prevajalca besedil izbirajte premišljeno
Dandanes je res težko najti dobrega prevajalca, kateri bo v svoj končni izdelek vložil svoj trud, čas,  znanje ter iz tega naredil odličen končni produkt – odlično prevajanje angleščina.
V kolikor ste na tem, da boste plačali storitev kot je prevajanje angleščina, je vsekakor pomembno, da se prvotno pozanimate ter naredite primerjavo med različnimi prevajalskimi podjetji. Nihče namreč ne želi plačevati za neko storitev, za katero se potem lahko izkaže, da ni ustrezno narejena oziroma prevedena. Prevajalska agencija mora uživati pozitiven sloves.
Če iščete dobro in predvsem kredibilno podjetje, ki nudi kvaliteten prevod besedila uradnih dokumentov, listin ter vseh vrst pisnih nalog za srednje šole ter fakultete (npr. diplomska naloga), vam v nadaljevanju predstavljamo delovanje našega podjetja v sklopu prevajanj besedil.
Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo ter optimizacijo spletnih strani. Kot eno izmed vodilnih podjetij na tem področju se zavedamo, kako pomembno je imeti spletno stran tudi kredibilno ter strokovno prevedeno v drug oziroma tuj jezik. Ravno zato vam naša prevajalska agencija v sklopu podjetja Gorec d.o.o. nudi prevajalske storitve, katere vključujejo prevod strokovnih besedil, spletnih strani, programske opreme, uradnih dokumentov, listin ter druge dokumentacije v 94 različnih tujih jezikov. Poleg tega vam je pri nas na voljo tudi lektoriranje seminarskih, diplomskih ter magistrskih nalog ter končno urejanje samega produkta.
Velik poudarek damo predvsem na samo strokovnost za prevajanje angleščina ter hiter in kvalitetno prevajanje. Cenovna dostopnost je prav tako eden izmed ključnih elementov na podlagi katerih se stranka odloči za samo koriščenje prevajalskih storitev pri nekem podjetju. Sami se tega zelo dobro zavedamo in stremimo k cenam, katere so ugodne predvsem pa konkurenčne na trgu prevajalskih storitev. Naj vam v nadaljevanju podrobneje predstavimo naše prevajalske storitve ter lektoriranje besedil.

Pošlji povpraševanje

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pripravo in pošiljanje ponudb *

  Želite, da mi poskrbimo za prevode vaših besedil?
  Izpolnite kontaktni obrazec. V roku enega delovnega dne vas kontaktiramo in vam pošljemo ponudbo.

  Pregledali bomo vaše besedilo oz. besedila, ki bi jih želeli prevesti v enega izmed tujih jezikov, ki jih ponujamo, nato pa se bomo lotili samega prevoda na najvišjem možnem nivoju. Vsak prevod vzamemo zelo resno in se potrudimo, da je končni prevod narejen na resnično vrhunskem nivoju.

  Uporabne informacije:

  Smo vodilno podjetje na področju optimizacije spletnih strani in ravno zato vam lahko naša prevajalska agencija nudi kvalitetne prevode spletnih strani v različne tuje jezike ali obratno. Nudimo vam prevajanje besedila vseh oblik na spletu ter internetnih virov v sklopu 94 različnih jezikov.

  Poskrbimo za prevajanje besedila vseh uradnih dokumentov ter certifikatov, kateri ne zahtevajo sodno overjenega prevoda. Lektoriranje diplomske naloge: naši strokovnjaki so odlični prevajalci in slavisti s področja šolstva ter različnih strokovnih kategorij, kar pomeni, da vam bomo vaša besedila lektorirali hitro, učinkovito ter v želenem stilu. Prav tako poskrbimo za lektoriranje seminarskih ter magistrskih nalog.

  V našem podjetju sodelujemo s prevajalci različnih jezikov, kateri so podkovani z večletnimi izkušnjami na področju prevajanja ter lektoriranja besedil. Vsi izmed naših strokovnjakov poznajo različna tehnična ter strokovna področja, tako da bo vaš prevod besedila vsekakor urejen temu primerno.

  Tekom pisanja poskrbimo za slovnično, pravopisno ter slogovno pravilnost besedil. Na takšen način ste lahko popolnoma mirni, saj bo vaš končni izdelek popolnoma ustrezal vsem strokovnim prevajalskim pogojem.

  Naše podjetje se specializira predvsem za različne težavnosti besedil, kar pomeni, da vam bomo uredili prevajanje angleščina, ne glede na samo zahtevnost ter strokovno področje.

  • Smo cenovno ugodni
  • Hitro uredimo prevajanje iz slovenščine v več kot 25 različnih jezikov ter obratno – tu spada tudi prevajanje angleščina
  • Uredimo vam tudi končno obliko samega izgleda dokumentov
  • Pri samem prevajanju vaše spletne strani hkrati poskrbimo za optimizacijo spletne strani – SEO (po predhodnem dogovoru)
  • Zajamčeni kvalitetni prevodi ter lektoriranje
  • Enostavno povpraševanje ter komunikacija z nami glede vaše storitve
  • Zajamčeno vaše zadovoljstvo s končno storitvijo

  Želite izvedeti kakšen je cenik prevajanja? Pošljete nam lahko neobvezujoče povpraševanje preko spodnjega obrazca. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili s ponudbo za prevajanje angleščina za besedilo oziroma lektoriranje.

  Cene za prevajanje besedila se v večini primerov začnejo od 13 eur na stran (A4 format). Pri našem podjetju vam je na voljo prevajanje že od 9.99 eura na prevajalsko stran A4 format (1500 znakov brez presledkov). V nadaljevanju si lahko pobliže pogledate naš cenik prevodov. V kolikor vašega izbranega jezika na ceniku ne najdete, izpolnite obrazec ter oddajte povpraševanje.

  Cena lektoriranja besedila v slovenščini je že od 2,50 eura na avtorsko stran. V kolikor bi želeli imeti lektoriranje tujejezičnega besedila je cena za lektoriranje v angleškem jeziku že od 4,50 eura na avtorsko stran.

  Za prevode besedil večjega obsega vam naša prevajalska agencija nudi tudi različne višine popustov. Za prevajanje angleščina ter takšnega besedila nad vsoto 200€ vam nudimo 3% popusta, za prevode nad vsoto 500€ vam nudimo 5% popusta ter za prevajanje besedila nad vsoto 1000€, vam nudimo 8% popusta.

  Avtor nekaterih slik na tej podstrani je: Education vector created by macrovector – www.freepik.com