Bi želeli sodelovati z nami?

Preko spodnjega enostavnega in hitrega obrazca nam povejte nekaj več informacij o vašem projektu, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času pripravili popolnoma BREZPLAČNO in NEOBVEZUJOČO ponudbo za naše storitve, po katerih boste povpraševali. V kolikor bomo z vaše strani potrebovali nekaj več informaciji, bomo sami navezali stik z vami.

Za začetek bi vas radi bolje spoznali...

Preden vam lahko pripravimo ustrezno ponudbo za naše storitve vas prosimo, če nam zaupajte podatke o tem kdo ste, za katero podjetje potrebujete naše storitve in vaše kontaktne podatke, kot tudi nekaj informacij o samem projektu. V tem vprašalniku zapišite vse potrebne podatke, da se bomo lahko na prvi stik z vami bolje pripravili.

Že imate spletno stran?

V kolikor že imate izdelano spletno stran ali trgovino, nam prosimo zaupajte njen URL naslov, da si jo lahko podrobno ogledamo. V kolikor spletne strani še nimate, lahko ta korak preskočite.

Kakšno storitev potrebujete?

Sporočite nam kakšno storitev potrebujete z naše strani, da vam bomo lahko pripravili ustrezno ponudbo. Lahko označite tudi več različnih storitev v kolikor jih potrebujete več.

Več informacij o vašem projektu

Zaupajte nam nekaj več informacij o projektu, katerega se lotevate, da bomo lahko dobili širšo sliko o tem, kakšne imate načrte in vam tako pripravili čim bolj primerno ponudbo oz. načrt same izvedbe.

  • Podjetje in kontakt
  • Spletna stran
  • Storitev
  • O projektu

Podatki o vašem podjetju

Vaši kontaktni podatki

Vaša obstoječa spletna stran (neobvezno)

Katere storitve potrebujete?

Storitve

Več informacij o vašem projektu (neobvezno)

Pravilnik o zasebnosti