Optimizacija spletne strani za optiko Moj optik

V našem podjetju je optimizacija spletnih strani naših strank na prvem mestu, saj se zavedamo, da bodo le tako pridobili več obiskovalcev, katere bodo s svojo kvalitetno ponudbo prav gotovo lahko zadovoljili.

Optika Moj Optik se že vrsto let trudi, da svojim strankam nudi najkvalitetnejše storitve na področju očesne optike, saj se zavedajo odgovornosti, ki jo opravljanje njihovega dela prinaša. Njihovo poslanstvo je, da ljudem pomagajo svet videti ostrejši, kar lahko bistveno izboljša kvaliteto njihovega življenja. Optika Moj Optik vam nudi strokovnjake, ki so podkrepljeni z več letnimi izkušnjami in seveda strokovnim znanjem na področju očesne optike, ki vas bodo natančno pregledali in vam poizkušali kar najbolje pomagati.

moj optik optika

Optika Moj Optik se je odločila,  da bi svoje storitve promovirala tudi preko njihove spletne strani www.mojoptik.si, ki so jo izdelali lepo in profesionalno, kar je za podjetje, ki prisega na kakovost povsem razumljivo. Spletna stran brez optimizacije njenih ključnih besed praktično ne more dosegati želenih rezultatov, saj je v spletnih iskalnikih praktično nevidna. Za postopek imenovan optimizacija spletnih strani so se obrnili na naše podjetje Gorec d.o.o., mi pa smo jim pomagali do višjih uvrstitev v spletnih brskalnikih in posledično do večjega prometa in višje prodaje. Navedli bomo nekaj primerov ključnih besed, s katerimi se po opravljenem postopku optimizacija spletnih strani, stran www.mojoptik.si prikazuje med top zadetki v Googlu:

  • – očesni pregled, 1. pozicija
  • – optik, 1. pozicija
  • – optik Ljubljana, 1. pozicija
  • – optika, 1. pozicija
  • – pregled vida, 1. pozicija
  • – progresivna očala, 2. pozicija
  • – optika Ljubljana, 1. pozicija
  • – progresivna stekla, 3. pozicija
  • – očala, 4. pozicija

Veliko našega dela in truda vložimo v optimizacijo spletnih strani, da bi strankam pomagali do višjih uvrstitev v spletnih iskalnih in jim na ta način omogočili več poslovnih uspehov. Zelo smo zadovoljni, ko se stranke vračajo k nam s pozitivnimi komentarji in pohvalami, kar nam daje še toliko večji zagon, da bomo naše delo še nadgrajevali, se izobraževali in v prihodnosti še vedno dosegali vrhunske rezultate.

Resnično smo zadovoljni vsake pohvale, ki jo prejmemo kot odziv na naše delo, saj je to potrditev, da delo opravljamo kvalitetno in profesionalno. Marko Žlender, Direktor optike Moj Optik Ljubljana nas je razveselil s pohvalo, ki jo tudi javno objavljamo:

“V teh časih veliko ljudi obljublja preveč in le malo podjetij pripelje ali izvede projekt do želenih ciljev, ki si jih podjetje zastavi. Zadovoljni smo, da smo se pri podjetju Moj Optik za pomoč pri optimizaciji obrnili na podjetje Gorec d.o.o. Njihovo delo je zanesljivo, učinkovito, dosledno. Res vedo kaj delajo in to kar delajo, delajo natančno in premišljeno. Marko Žlender, Direktor optike Moj Optik Ljubljana”

Kategorija: Optimizacija spletnih strani

Napiši komentar (0) →

Komentirajte zgornji prispevek

Optimizacija spletne strani za optiko Moj optik
5 (100%) 1 vote