izdelava spletnih strani
Poskrbimo za profesionalno podobo vašega podjetja na spletu

Ste vedeli, da več kot polovica uporabnikov spleta pred odločitvijo o nakupu določenega izdelka ali storitve najprej preveri spletno stran določene blagovne znamke oz. ponudnika? Ali ste vedeli, da se vse več ljudi odloča za nakup izdelkov in storitev preko spleta, kar pomeni, da podjetja, ki nimajo svoje lastne spletne strani ali trgovine, izgubljajo zelo veliko potencialnih strank? Vse to so razlogi zakaj izdelava spletnih strani postaja tako zelo pomembna in zakaj bi se morali zanjo odločiti tudi sami.

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo in z veseljem vam bomo pomagali do vašega uspeha na spletu!

Nekaj naših referenc

Izberite paket, ki vam najbolj ustreza!

Vabimo vas, da preverite našo ponudbo. V primeru posebnih želja oz. zahtev vam z veseljem pripravimo tudi individualno ponudbo.

Paket 1.

58900
na stran
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Možnost kreiranja domenskih mailov
 • Namestitev Google Analyticsa
 • Piškotki
 • 5 podstrani

Paket 2.

85900
na stran
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Možnost kreiranja domenskih mailov
 • Namestitev Google Analyticsa
 • 10 podstrani
 • Povezava strani s socialnimi omrežji
 • Kontaktni obrazci
 • Splošni pogoji uporabe
 • Piškotki

Paket 3.

139900
na stran
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Možnost kreiranja domenskih mailov
 • Namestitev Google Analyticsa
 • Neomejeno podstrani
 • Povezava strani s socialnimi omrežji
 • Kontaktni obrazci
 • Splošni pogoji uporabe
 • Piškotki
 • Vključena on site optimizacija
 • Analiza ključnih besed

izdelava spletne strani

Ali res tako nujno potrebujemo spletno stran?

Izdelava spletnih strani je postala praktično obvezna, spletna stran predstavlja temelj kvalitetnega spletnega nastopa vsakega podjetja oz. blagovne znamke.

V našem podjetju za vas izdelamo spletno stran, ki zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo, je dobro oblikovana, optimizirana za visoke uvrstitve, prilagodljiva mobilnim napravam in se zelo hitro naloži vsem obiskovalcem. Vsakega projekta se lotimo strateško in sistematično z namenom izdelave spletne strani, ki bo pripravljena za ustvarjanje visokih stopenj konverzije. S tem vam pomagamo do vrhunskega spletnega nastopa, kar vam pomaga povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke oz. podjetja in poviša prodajo vaših izdelkov in storitev. Zato nikar ne odlašajte in nam pošljite povpraševanje še danes!

Kako priti enostavno in poceni do svoje spletne strani?

Izdelava spletnih strani je namenjena tako podjetjem kot posameznikom, ki se želijo pojavljati visoko v iskalniku Google. Poleg tega, da je izdelava spletnih strani prilagojena tudi za tablice in telefone, je izredno pomembno, da je tudi odlično optimizirana. Z vsemi dejavnostmi, ki jih izvajamo gradimo vašo prepoznavnost, ki je za vaš posel ključnega pomena.

Cena moderne spletne strani

Ste razmišljali, da bi imeli svojo spletno stran in da vam za izdelavo ne bi bilo potrebno plačati gore denarja? Včasih so bile spletne strani zelo drage, danes pa lahko preprosto predstavitveno stran dobite že po res ugodnih cenah.

Zakaj izbrati WordPress spletno stran?

Ljudje pravijo, da tisto, kar je poceni običajno ni dobro. Za WordPress to ne velja, saj so spletne strani, ki so narejene na WordPress-u preproste za uporabo, grafično lepo dodelane, funkcionalne in iz leta v leto bolj pogoste. Poleg tega je tako spletno stran zaradi funkcionalnosti, ki jih ima na voljo bolj enostavno optimizirati in s tem doseči, da se pojavlja na visokih pozicijah v iskalniku Google. Nekatere vrste spletnih strani so žal narejene tako, da je z njim nemogoče priti na najboljše pozicije v Googlu saj jim določene funkcionalnosti tega ne omogočajo oz. jih preprost uporabnik ne more nastaviti.

Kakšne spletne strani izdelujemo?

V podjetju izdelujejo izključno WordPress spletne strani. Pred časom naredili spletno stran za podjetje Gašper okna. To je podjetje, ki ima preko 80 zaposlenih. Če pogledate njihovo spletno stran boste videli, da je lepa, pregledna, funkcionalna in se tudi visoko uvršča v Googlu (pod besedno zvezo lesena okna je med prvimi zadetki).

kako optimizirati spletno stran

Zakaj je izdelava spletnih strani na WordPress-u najboljša izbira?

Na tem grafičnem prikazu lahko vidite nekaj glavnih razlogov zakaj se odločiti za izvedbo spletne strani na WordPress-u:

287+
Izdelanih spletnih strani
63+
Izdelanih spletnih trgovin
Številne opcije

Količina možnih dodatkov in vtičnikov

Ker za veliko funkcij, ki bi jih želeli imeti na strani verjetno že obstaja rešitev v obliki vtičnika. Potrebno jo je samo pravilno namestiti in skonfigurirati.
SEO

Dobra predpriprava za SEO

WordPress strani že vključujejo funkcionalnosti, ki so potrebne, da jih je mogoče optimizirati za spletne iskalnike.
Hitrost

Izjemna hitrost nalaganja

WordPress spletne strani se lahko s pravilno konfugiracijo nalagajo zelo hitro.
Dodatki

Enostavna namestitev vtičnikov

Na WordPress spletno stran je zelo enostavno namestiti dodatke (vtičnike), kot so pojavna okna za naročilo na e-novice, gumbi za deljenje na socialnih omrežjih, sistemi za prikazovanje oglasov,…
Preprostost

Ker jo je enostavno upravljati

Spletne strani izdelane na platformi WordPress so enostavne za uporabo zato jih lahko upravlja vsak že z osnovnim znanjem.
Cena

Zelo dostopne cene

Spletne strani narejene na platformi WordPress so cenovno zelo dostopne a hkrati učinkovite.

Vtičniki - primer iz prakse

Da si boste lažje predstavljali kakšne dodatke lahko namestite na Wordpres naj povemo samo en primer, ki smo ga pred leti imeli v našem podjetju. To je bilo leta 2014, ko je bilo svetovno prvenstvo v nogometu. Naredili smo spletno stran, katere tema je bila svetovno prvenstvo v nogometu. Razmišljali smo, kaj bi morali imeti na strani, da bi to bilo za obiskovalce čim bolj zanimivo. Pa smo prišli na idejo, da bi bilo zelo zanimivo, če bi lahko obiskovalci napovedovali rezultate tekem in da bi na koncu najboljšega napovedovalca nagradili.

Na spletu smo našli dodatek za WordPress, ki je omogočal ravno to možnost, da so obiskovalci napovedovali rezultate tekem. In ne boste verjeli, ta dodatek je bil popolnoma brezplačen. Morali smo ga le prevesti iz angleškega jezika v slovenskega.

Dodatek je bil neverjeten. Na začetku smo morali vpisati vse ekipe in vse tekme. Vsak obiskovalec, ki je želel sodelovati se je moral registrirati in je lahko napovedoval rezultat tekem. Tisti, ki je napovedal pravilen rezultat je dobil 20 točk, če pa je samo pravilno napovedal zmagovalca pa je dobil 7 točk. Ko je bilo neke tekme konec, je bila naša naloga samo napisati kakšen je bil rezultat, vse ostalo je naredil sistem sam. Na voljo je bila celo trenutna lestvica najboljših napovedovalcev. Vse skupaj je bilo za obiskovalce zelo zanimivo in so množično napovedovali rezultate. Podobno bomo naredili tudi za naslednje svetovno prvenstvo, ki bo naslednje leto.

Koraki, ki jih bomo izvedli za vas, da bomo lahko pripravili moderno in učinkovito spletno stran ali trgovino
01

Dogovor o samem izgledu in funkcionalnostih

02

Tehnična ureditev spletne strani

03

ON site optimizacija

04

Doseganje visokih stopenj konverzije

Pošlji povpraševanje

  Želite, da vam mi izdelamo vašo novo spletno stran?
  Izpolnite kontaktni obrazec. V roku enega delovnega dne vas kontaktiramo in vam pošljemo ponudbo.
  • Za vas bomo pripravili osnutek spletne strani, da si boste lažje predstavljali njen izgled.
  • Priprava strukture same spletne strani, definiranje potrebnih funkcionalnosti in plan ON site optimizacije.
  • Vedno prisluhnemo vašim željam in poskrbimo, da čim bolj upoštevamo vaše želje, kot tudi zadnje svetovne trende na tem področju.

  Kako se je potrebno lotiti izdelave spletne strani?

  Izdelava spletnih strani se vedno začne pri izbiri domene za vašo spletno stran. Domene imajo različne končnice. Najbolj razširjene so domene s končnico si in com. Končnica si je oznaka za Slovenijo, končnica com pa pomeni company (v slovenščini podjetje). Če bo vaša spletna stran samo v slovenskem jeziku, potem predlagam, da izberete domeno s končnico si. To je namreč najbolj prepoznavna domenska končnica v Sloveniji.

  Preden registrirate domeno, morate preveriti, če je domena še prosta. Namreč pri domenah je tako, da je od tistega, kateri jo prvi registrira. Domene, kot so okna.si, gume.si, pohistvo.si,.. so bile registrirane že pred več kot 10 leti in jih žal ne bo možno nikoli več registrirati, razen, če bi se sedanji lastnik domene odločil, da jo ne podaljša. Ampak to ne bo noben naredil, ker te domene so vredne veliko denarja.

  Če je domena, katero ste si zamislili prosta, lahko preverite na www.zasluzek.org/proste-domene.

  Ko izberete domeno, morate najti registrarja, ki vam jo bo registriral. Podjetij, ki se ukvarjajo z registracijo domen je v Sloveniji več kot sto, tako da jo vam na bo težko najti. Tudi podjetje Gorec d.o.o. je registrar za domene in se lahko obrnete tudi na nas.

  Druga zadeva, ki jo morate urediti je spletno gostovanje. Vsaka spletna stran mora biti shranjena na nekem računalniku, ki je priklopljen na internetno omrežje, da imajo do nje dostop obiskovalci. Temu se pravi spletno gostovanje. Izdelava spletnih strani ne more biti izvedena, če najprej ni poskrbljeno za spletno gostovanje, kjer se bo le ta nahajala.

  Tudi za spletno gostovanje obstaja zelo veliko ponudnikov v Sloveniji in tudi tujini. Načeloma se je bolje odločiti za ponudnika v Sloveniji, saj če imate kakšne težave ga lahko kadarkoli pokličete in vam jih hitro uredi.

  Naš predlog je, da ne izbirate zelo poceni ponudnikov v tujini, ker se vam lahko zgodi, da podjetje, ki nudi gostovanje čez noč propade in lahko ostanete brez svoje spletne strani. Nam se je to že zgodilo.

  Ko imate registrirano domeno in urejeno spletno gostovanje se lahko začne izdelava spletne strani na WordPressu. Inštalacija spletne strani na WordPressu je enostavna, vendar če tega še niste nikoli počeli vam ne bo takoj šlo. Tako, da je bolje, da dobite nekoga, ki vam stran inštalira za par deset evrov.

  Ko je spletna stran pripravljena morate izbrati njeno obliko. Na spletu lahko izbirate med več deset tisočimi oblikami za WordPress. Če si želite najti brezplačno temo za WordPress, samo v Google vpišite WordPress free themes in jih boste našli kolikor jih boste želeli. Če pa želite bolj napredno temo pa lahko obstajajo tudi plačljive verzije, ki jih lahko naročite že od 35€ dalje.

  Želite imeti spletno stran, ki bo dosegala visoke uvrstitve?
  V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo enostavno ali bolj zahtevno spletno stran. Izdelujemo pa tudi spletne trgovine. Naša največja konkurenčna prednost je, da vam spletno stran že v med samo izdelavo delno optimiziramo, kar omogoči, da se skozi čas pojavljalja na visokih pozicijah v Googlu. Na tem področju smo res dobri! 
  Znanje na področju SEO?
  95%
  Izdelava spletnih strani in trgovin?
  88%
  Cenovna dostopnost v primerjavi s konkurenco?
  92%
  Če ste v Google vpisali izdelava spletnih strani ste videli, da se naša spletna stran pojavi med najvišjimi zadetki. V Sloveniji je okoli 1.000+ podjetij in samostojnih podjetnikov, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Tako, da v taki konkurenci priti na prva mesta res ni lahko. Za kaj takega je potrebno imeti ogromno znanja in izkušenj.

  Glede na kvaliteto storitev, ki jih nudimo v našem podjetju smo cenovno zelo ugodni. Pošljite nam povpraševanje ter se prepričajte v to tudi sami.

  Izberite ustrezen paket

  Vabimo vas, da preverite našo ponudbo. V primeru posebnih želja oz. zahtev pa vam bomo z veseljem pripravili tudi individualno ponudbo.

  Paket 1.

  48900
  na stran
  • Registracija domene
  • Spletno gostovanje
  • Možnost kreiranja domenskih mailov
  • Namestitev Google Analyticsa
  • Piškotki
  • 5 podstrani

  Paket 2.

  85900
  na stran
  • Registracija domene
  • Spletno gostovanje
  • Možnost kreiranja domenskih mailov
  • Namestitev Google Analyticsa
  • 10 podstrani
  • Povezava strani s socialnimi omrežji
  • Kontaktni obrazci
  • Splošni pogoji uporabe
  • Piškotki

  Paket 3.

  139900
  na stran
  • Registracija domene
  • Spletno gostovanje
  • Možnost kreiranja domenskih mailov
  • Namestitev Google Analyticsa
  • Neomejeno podstrani
  • Povezava strani s socialnimi omrežji
  • Kontaktni obrazci
  • Splošni pogoji uporabe
  • Piškotki
  • Vključena on site optimizacija
  • Analiza ključnih besed
  Poglejte si video v katerem je razumljivo razloženo kako se naredi analizo ključnih besed.

  Izdelava spletnih strani se začne z analizo ključnih besed, po katerih vas bodo ljudje našli na iskalniku Google. Večina ljudi naredi napako, da ne naredi analize ključnih besed pred začetkom izdelave spletne strani. To je enako, kot da bi naredili hišo brez temeljev in bi jih želeli narediti potem, ko je hiša že narejena.

  Želite imeti učinkovito spletno stran, ki bo uspešno prodajala vaše izdelke in storitve? V podjetju Gorec d.o.o. imamo več kot 15 let izkušenj s prodajo na internetu. Izdelava spletnih strani pa je dejavnost, s katero se ukvarjamo že 15 let.

  Smo tudi eno od vodilnih podjetij v Sloveniji za optimizacijo spletnih strani za iskalnike, kot so Google, Najdi.si,… Spletne strani, ki jih naredimo v našem podjetju se pojavljajo visoko v iskalniku Google, kar je pogoj, da vaša spletna stran služi svojemu namenu. Namreč, imate lahko najlepšo spletno stran z najboljšo ponudbo, pa ne boste prodali nič, če se vaša stran ne bo pojavljala visoko v Googlu. Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah. V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo spletno stran po ugodni ceni. Res je, da morda v nekaterih primerih nismo najcenejši, vendar če upoštevate dejstvo, kaj naša storitev izdelave spletnih strani zajema in da smo na tem področju res strokovnjaki, je naša cena zelo ugodna.

  Izdelava spletnih strani je storitev, ki mora vsebovati ON-site SEO

  Če želite, da se bo vaša spletna stran pojavljala visoko na Googlu mora biti narejena po vseh tako imenovanih SEO pravilih. Ponudnik storitve vam mora to obvezno urediti! Kaj vse vam ponujamo mi?

  Za vas uredimo ON site optimizacijo na vrhunskem nivoju
  Kratica SEO je okrajšava za angleški izraz search engine optimization, kar bi v Slovenskem prevodu pomenilo optimizacija spletnih strani. Optimizacija spletnih strani se deli na onsite (notranjo) in off site (zunanjo) optimizacijo. Zelo pomebno je, da se onsite optimizacijo začne načrtovati že pred začetkom izdelave strani in da se to tudi upošteva pri sami izdelavi.

  Izdelava spletnih strani v našem podjetju poteka tako,  da pri vseh spletnih straneh naredimo 100% onsite optimizacijo. Če tisti, ki dela spletno stran, obenem ne naredi še onsite optimizacije, to pomeni da če bo nekdo naknadno naredil onsite optimizacijo bo imel veliko več dela, kot če se za to poskrbi ob izdelavi spletne strani.

  Izdelava onsite optimizacije na že narejeni spletni strani stane od 300 do 1.000 evrov, ki jih boste morali slej kot prej plačati, če boste želeli, da se vaša spletna stran pojavlja visoko na Googlu.

  Tudi, če za izdelavo spletne strani ne boste izbrali naše podjetje, vam svetujemo, da se pred izbiro izvajalca prepričate, če vam bo ta res naredil onsite SEO. Bodite pa pazljivi, ker veliko podjetij naročniku zagotovi, da bodo poskrbeli za optimizacijo, vendar tega ne naredijo. Namreč osebe, ki naročajo spletne strani se običajno zelo slabo spoznajo na optimizacijo in sploh ne vedo, da na njihovi spletni strani s področja optimizacije ni narejenega popolnoma nič.

  kako optimizirati spletno stran
  Pri nas ne plačujete mesečnega vzdrževanja
  V našem podjetju nimate s svojo spletno stranjo nobenih mesečnih stroškov. Edini strošek, ki ga imate s spletno stranjo, narejeno pri nas, je letno 55 evrov + ddv za registracijo domene in spletno gostovanje. Prvo leto tega stroška nimate, saj pri nas izdelava spletnih strani zajema tudi to, da vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran podarimo registracijo domene in gostovanje za eno leto.

  Nekatera podjetja zaračunavajo mesečno najemnino za spletno stran od 30 do 80 evrov. Če vzamemo neko povprečno (50 evrov) ceno, to znese 600 evrov na leto, kar ni zanemarljiv strošek. V takih primerih spletna stran ni vaša last in jo ne morete prenesti k drugemu ponudniku gostovanja. Ko enkrat nehate plačevati mesečno najemnino ostanete brez svoje spletne strani, čeprav ste plačali izdelavo.

  Enostavno upravljanje in brezplačno izobraževanje
  Spletna stran, ki jo izdelamo v našem podjetju je zelo enostavna za upravljanje. Brez težav boste na stran dodajali ali spreminjali tekstovno vsebino in slike. Vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran, nudimo brezplačno izobraževanje, kjer stranko naučimo upravljati njihovo spletno stran.
  Na spletni strani uredimo vse za email marketing
  Na vaši spletni strani vam brezplačno uredimo vse za email marketing. To pomeni, da vam bomo uredili obrazec, kjer se bodo obiskovalci vaše spletne strani lahko prijavljali na vaše e novice. Uredili bomo tudi vse za pošiljanje e novic. V našem sistemu za email marketing vam bo na voljo vsa statistika o poslanih mailih. Videli boste koliko (in kdo) oseb je odprlo vaš email, koliko (in kdo) oseb je kliknilo na povezave (katere) v vašem mailu. Email marketing se mora iti vsako resno podjetje, ki želi svoje izdelke in storitve prodajati s pomočjo interneta.
  Izdelava spletnih trgovin
  Če potrebujete spletno trgovino, vam pri nas izdelamo profesionalno spletno trgovino, ki se bo visoko pojavljala v Googlu. Za primer si poglejte spletno trgovino Poceni gume, ki se pojavlja na prvi strani Googla pod iskalnimi izrazi gume, poceni, zimske gume, letne gume, moto gume, zimske pnevmatike, letne pnevmatike,… Lastnik spletne trgovine Boštjan Vovk je s spletno trgovino in pozicijami na Googlu zelo zadovoljen. Njegovo izjavo si lahko preberete tukaj.
  Celoten marketing na enem mestu
  Izdelava spletnih strani ni edina dejavnost s katero se ukvarjamo v našem podjetju. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo še:
  • Optimizacijo spletnih strani
  • Google oglaševanje
  • Facebook oglaševanje
  • Spletno gostovanje
  • Registracijo domen

  Če želite imeti manjše stroške z vašo spletno stranjo, izberite ponudnika, ki vam nudi vse kar potrebujete za vaš uspešen nastop na spletu.

  Kako mora izgledati spletna stran v letu 2023?

  Spletna stran mora v letu 2023 izgledati moderno, preprosto, za uporabo pa mora biti enostavna in pregledna. Spletne strani, ki imajo preveč motečih detajlov, ki motijo pozornost obiskovalcev niso najbolj uspešne, prav tako pa se spletne strani z veliko različnimi vtičniki in moduli bistveno počasneje nalagajo, kar vpliva na uporabniško izkušnjo, kot tudi na samo optimizacijo vaše spletne strani.

  Kakšne spletne strani prinašajo najboljše rezultate?

  Enostavno izdelane spletne strani, ki imajo kvalitetno vsebino so tiste, ki danes prinašajo najboljše rezultate. Uporabniki interneta si želijo, da bi bila njihova uporabniška izkušnja na spletu čim boljše, da bi do informacij, ki jih potrebujejo lahko prišli v najkrajšem možnem času, prav tako pa si obiskovalci želijo vsebine, ki je predstavljena na enostaven in razumljiv način. Video vsebina dobiva čedalje večjo težo, prav tako so zelo pomembne fotografije, ki lepo dopolnjujejo vsebino vsake spletne strani. Spletne strani, ki imajo zelo kratek čas nalaganja prav tako sodijo med uspešnejše.

  Kolikšna je normalna cena postavitve spletne strani?

  Cena izdelave spletnih strani je zelo močno pogojena s tem, kaj stranka dejansko želi in koliko dela razvijalci imajo, da želeno spletno stran postavijo. Spletne strani lahko danes omogočajo nešteto različnih funkcij, na voljo so številni dodatki in opcije, med katerimi lahko stranke izbirajo, dejstvo pa je, da bolj kompleksne spletne strani zahtevajo bistveno več dela in pozornosti razvijalcev, zato se lahko tudi cene bistveno razlikujejo od projekta do projekta. Predstavite nam svoje želje in zahteve, povprašajte za ponudbo in le to vam bomo v našem podjetju pripravili v najkrajšem možnem času.

  Kakšnih spletnih strani ni pametno uporabljati?

  Izogibajte se uporabe spletnih strani, ki niso prilagojene mobilnim napravam. Po določenih podatkih več kot 50% ljudi dostopa do interneta z uporabo mobilne naprave, zato si podjetja danes ne smejo več privoščiti, da njihova spletna stran ne bi bila prilagojena le tem. Prav tako se izogibajte uporabi spletnih strani s podvojeno vsebino, izogibajte se tudi spletnim stranem, ki imajo zelo dolg čas odpiranja, saj statistike pravijo, da večina obiskovalcev spletno stran zapusti v kolikor se le ta ne odpre v manj kot treh sekundah. Prav tako ne uporabljajte spletnih strani s slabo organizirano strukturo in pa nepreglednih ali celo nedokončanih spletnih strani.