Podarjamo vam brezplačno e knjigo: Kako lahko podjetje samo poskrbi za višje uvrstitve v Googlu

Želite, da bi sa vaša spletna stran pojavljala višje na Googlu?

Vsako podjetje ali posameznik lahko sam veliko naredi za to, da se bo neka spletna stran visoko pojavljala v Googlu. Kako to naredite si lahko preberete v naši e knjigi z naslovom Kako lahko podjetje samo poskrbi za višje uvrstitve v Googlu, ki jo lahko dobite popolnoma brezplačno in brez obveznosti. Samo spodnji obrazec izpolnite.

 

5 stvari, ki jih morate narediti, da se bo vaša spletna stran visoko uvrščala v Googlu

Preberite si pet koristnih nasvetov, če želite, da bi se vaša spletna stran uvrščala visoko na Googlu.

1. Če v Google vpišete izdelava spletnih strani, se na drugem mestu med organskimi zadetki pojavi naša spletna stran. Verjetno ste takoj opazili, da se pri naši spletni strani pojavijo zvezdice. Kakor vidite, se na prvi strani zvezdice pojavijo samo pri dveh spletnih straneh. Druga spletna stran, ki ima zvezdice, je Zasluzek.org in je tudi ta naša.

Če ima vaša spletna stran urejeno, da se pri zadetkih pojavijo zvezdice, boste veliko bolj vidni in tudi bolje se bo vaša spletna stran uvrščala v Googlu. Če na svoji spletni strani ne znate sami urediti zvezdic in je vaša stran narejena na WordPress-u, vam to lahko uredimo v našem podjetju za samo 29 evrov plus DDV(skupaj z DDV: 35.38 evrov). Samo pišite nam na info@gorec.si.

2. Na svojo spletno stran namestite Google analytics statistiko in preverite, koliko časa se obiskovalci vaše spletne strani zadržijo na vaši spletni strani. Če se manj kot eno minuto, potem na vaši strani niso našli dobrih informacij, ki bi jih prepričale, da ostanejo na vaši strani dalj časa. V tem primeru morate resno razmisliti, kaj narediti na vaši spletni strani, da se bodo obiskovalci na njej zadržali dlje časa.

To morate storiti iz dveh razlogov! Prvi je ta, da če želite, da bo vaša spletna stran prodajala, mora biti ljudem všeč, na njej morajo najti koristne informacije … Drugi razlog pa je ta, da dlje kot bodo obiskovalci na vaši spletni strani, višje jo bo Google uvrščal. Kratek obisk na spletni strani je namreč za Google jasen znak, da spletna stran ni ravno zanimiva, dolg obisk pa je za Google znak, da je obiskovalec na strani našel tisto, kar je iskal in da mu je spletna stran všeč.

Vedno razmišljajte, kakšne izboljšave lahko naredite na vaši spletni strani, da boste obiskovalce zadržali čim dalj časa na strani. Vaš cilj naj bo, da so vaši obiskovalci povprečno na strani vsaj dve minuti.

3. Svojo spletno stran vpišite v Google Search Console. To je Googlovo orodje, ki vam sporoča, če so na strani kakšne napake, težave … Z uporabo tega orodja lahko tudi vidite, po katerih ključnih besedah so obiskovalci prišli na vašo spletno stran in na katerem mestu se nahajate pod določeno ključno besedo. Za primer vzemimo našo spletno stran, za katero vidimo, da je na njo v zadnjem mesecu pod iskalno besedo izdelava spletnih strani prišlo 176 obiskovalcev. Povprečna uvrstitev strani pod to besedo pa je bila 2,3. mesto.

4. Na svojo spletno stran dodajte novice in vsaj enkrat na mesec objavite kakšno res zelo zanimivo novico, ki jo bodo ljudje z veseljem brali.

Če bo novica res zanimiva in dobra, jo bodo ljudje prebrali v celoti, kar bo pomenilo, da bodo dolgo časa na strani, kar dolgoročno pomeni boljšo uvrstitev na Googlu. Poleg boljše uvrstitve na Googlu boste imeli tudi to korist, da boste na račun dobre novice na svojo spletno stran dobili veliko obiskovalcev, med katerimi je zagotovo nekaj potencialnih strank.

Novice je priporočljivo objavljati več kot enkrat na mesec. Enkrat je minimum. Pri novicah je pravilo, da več kot jih objavljate, bolje se bo vaša stran uvrščala v Googlu.

5. Na vašo spletno stran pridobite vsaj nekaj zunanjih povezav.

Zunanje povezave so eden od najpomembnejših faktorjev za dobro uvrstitev vaše spletne strani na Googlu. Če vaša spletna stran nima vsaj nekaj zunanjih povezav, se v nobenem primeru ne bo uvrščala visoko na Googlu.

Ker verjetno nimate možnosti in ideje, kako pridobiti zunanje povezave, vam kot obiskovalcu naše spletne strani damo možnost, da dobite eno zelo dobro zunanjo povezavo popolnoma brezplačno. Na eni od naših najbolj kvalitetnih in najbolj obiskanih spletni strani, smo vam namreč pripravljeni objaviti vaš članek, ki vam bo poleg koristi za optimizacijo prinesel še nekaj brezplačne reklame. Če vas zanima, pišite sodelavki Emi na ema@gorec.si.

Če boste upoštevali zgornjih pet nasvetov, bi se morala vaša spletna stran kar občutno pomakniti višje na Googlu. Seveda pa je pomembno, da imate urejeno tudi tako imenovano on site optimizacijo. Kaj vse morate upoštevati, si lahko preberete v priročniku z naslovom Kako lahko podjetje samo poskrbi za višje uvrstitve v Googlu, ki ga lahko brezplačno dobite na https://www.gorec.si/brezplacna-knjiga.

Brezplačna analiza vaše spletne strani

Bi želeli, da vam naredimo brezplačno analizo vaše spletne strani iz vidika optimizacije spletne strani? Izpolnite spodnji obrazec. Enemu na teden bomo brezplačno naredili analizo njegove spletne strani.


Ime:

Priimek:

Vaš E-mail naslov:

Vaša spletna stran:

Pod katerimi ključnimi besedami, bi želeli da se vaša spletna stran uvršča visoko na Googlu?

Imate na spletni strani nameščeno Google analytics statistiko?
DaNe

Imate stran vpisano v Google Search Console?
DaNe

Ali ste za svojo spletno stran že pridobivali zunanje povezave? Če da, na kakšen način?

Kako priti enostavno in poceni do svoje spletne strani

Izdelava spletnih strani je namenjena podjetjem in posameznikom, ki se želijo pojavljati visoko v iskalniku Google. Poleg tega, da je izdelava spletnih strani prilagojena tudi za tablice in telefone, je tudi odlično optimizirana. Z vsemi dejavnostmi, ki jih izvajamo gradimo vašo prepoznavnost, ki je za vaš posel ključnega pomena.

Ste razmišljali, da bi imeli svojo spletno stran in da vam za izdelavo ne bi bilo potrebno plačati gore denarja?

Včasih so bile spletne strani zelo drage, danes pa jo lahko dobite za dokaj nizko ceno.

Ljudje pravijo, da tisto, kar je poceni običajno ni dobro. Za WordPress to ne velja, saj so spletne strani, ki so narejene na WordPress-u zelo lepe, uporabne, funkcionalne in enostavne za upravljanje. Poleg tega pa je spletna stran narejena tako, da jo je enostavno optimizirati in se pojavlja na visokih pozicijah v iskalniku Google. Nekatere vrste spletnih strani so žal narejene tako, da je z njim nemogoče priti na najboljše pozicije v Googlu.

V našem podjetju smo pred časom naredili spletno stran za podjetje Gašper okna. To je podjetje, ki ima preko 80 zaposlenih. Če pogledate njihovo spletno stran boste videli, da je zelo lepa, pregledna, funkcionalna in se tudi visoko uvršča v Googlu (pod besedno zvezo lesena okna je med prvimi zadetki).

Zakaj je izdelava spletnih strani na WordPress-u najboljša izbira?

Naj naštejemo samo nekaj razlogov zakaj se vam izplača narediti spletno stran na WordPress-u:

  • ker je cenovno najbolj ugodna
  • ker jo je enostavno upravljati
  • ker je narejena tako, da jo je enostavno optimizirati za Google
  • ker se hitro odpira
  • ker je zelo enostavno inštalirati dodatke, kot so pojavna okna za naročilo na e-novice, razni vtičniki, gumbi za deljenje na socialnih omrežjih, sistemi za prikazovanje oglasov,…
  • ker za skoraj vse, kar bi želeli imeti na strani, verjetno že obstaja rešitev, samo inštalirati jo je potrebno

Da si boste lažje predstavljali kakšne dodatke lahko inštalirate na Wordpres naj povem samo en primer, ki smo ga pred nekaj leti imeli v našem podjetju. To je bilo leta 2014, ko je bilo svetovno prvenstvo v nogometu. Naredili smo spletno stran, katere tema je bila svetovno prvenstvo v nogometu. Razmišljali smo, kaj bi morali imeti na strani, da bi to bilo za obiskovalce čim bolj zanimivo. Pa smo prišli na idejo, da bi bilo zelo zanimivo, če bi lahko obiskovalci napovedovali rezultate tekem in da bi na koncu najboljšega napovedovalca nagradili.

Na spletu smo našli dodatek za WordPress, ki je omogočal ravno to možnost, da so obiskovalci napovedovali rezultate tekem. In ne boste verjeli, ta dodatek je bil popolnoma brezplačen. Morali smo ga le prevesti iz angleškega jezika v slovenskega.

Dodatek je bil neverjeten. Na začetku smo morali vpisati vse ekipe in vse tekme. Vsak obiskovalec, ki je želel sodelovati se je moral registrirati in je lahko napovedoval rezultat tekem. Tisti, ki je napovedal pravilen rezultat je dobil 20 točk, če pa je samo pravilno napovedal zmagovalca pa je dobil 7 točk. Ko je bilo neke tekme konec, je bila naša naloga samo napisati kakšen je bil rezultat, vse ostalo je naredil sistem sam. Na voljo je bila celo trenutna lestvica najboljših napovedovalcev. Vse skupaj je bilo za obiskovalce zelo zanimivo in so množično napovedovali rezultate. Podobno bomo naredili tudi za naslednje svetovno prvenstvo, ki bo naslednje leto.

Kako začeti?

Izdelava spletnih strani se vedno začne pri izbiri domene za vašo spletno stran. Domene imajo različne končnice. Najbolj razširjene so domene s končnico si in com. Končnica si je oznaka za Slovenijo, končnica com pa pomeni company (v slovenščini podjetje). Če bo vaša spletna stran samo v slovenskem jeziku, potem predlagam, da izberete domeno s končnico si. To je namreč najbolj prepoznavna domenska končnica v Sloveniji.

Preden registrirate domeno, morate preveriti, če je domena še prosta. Namreč pri domenah je tako, da je od tistega, kateri jo prvi registrira. Domene, kot so okna.si, gume.si, pohistvo.si,.. so bile registrirane že pred več kot 10 leti in jih žal ne bo možno nikoli več registrirati, razen, če bi se sedanji lastnik domene odločil, da jo ne podaljša. Ampak to ne bo noben naredil, ker te domene so vredne veliko denarja.

Če je domena, katero ste si zamislili prosta, lahko preverite na www.zasluzek.org/proste-domene.

Ko izberete domeno, morate najti registrarja, ki vam jo bo registriral. Podjetij, ki se ukvarjajo z registracijo domen je v Sloveniji več kot sto, tako da jo vam na bo težko najti. Tudi podjetje Gorec d.o.o. je registrar za domene in se lahko obrnete tudi na nas.

Druga zadeva, ki jo morate urediti je spletno gostovanje. Vsaka spletna stran mora biti shranjena na nekem računalniku, ki je priklopljen na internetno omrežje, da imajo do nje dostop obiskovalci. Temu se pravi spletno gostovanje.

Tudi za spletno gostovanje obstaja zelo veliko ponudnikov v Sloveniji in tudi tujini. Načeloma se je bolje odločiti za ponudnika v Sloveniji, saj če imate kakšne težave ga lahko kadarkoli pokličete in vam jih hitro uredi.

Naš predlog je, da ne izbirate zelo poceni ponudnikov v tujini, ker se vam lahko zgodi, da podjetje, ki nudi gostovanje čez noč propade in lahko ostanete brez svoje spletne strani. Nam se je to že zgodilo.

Ko imate registrirano domeno in urejeno spletno gostovanje se lahko začne izdelava spletne strani na WordPressu. Inštalacija spletne strani na WordPressu je enostavna, vendar če tega še niste nikoli počeli vam ne bo takoj šlo. Tako, da je bolje, da dobite nekoga, ki vam stran inštalira za par deset evrov.

Ko je spletna stran inštalirana morate izbrati obliko spletne strani. Na spletu lahko izbirate med več deset tisočimi brezplačnimi oblikami za WordPress. Če si želite najti brezplačno temo za WordPress, samo v Google vpišite wordpress themes free in jih boste našli kolikor jih boste želeli.

Obstajajo tudi plačljive teme, ki so običajno malo bolj profesionalne in običajno stanejo od 10 do 200 ameriških dolarjev. Dolar je malo manj vreden kot evro.

Izdelava spletnih strani na Wordpres-u po zelo nizkih cenah

Ker v našem podjetju podpiramo idejo, da bi čim več oseb imelo svojo spletno stran, smo se odločil, da vam ponudimo izdelavo spletne strani po zelo nizki ceni.

Če bi želeli naročiti izdelavo spletne strani pri nas, izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali pokličite na 070 666 777. 

Želite imeti spletno stran, ki bo služila svojemu namenu?

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo enostavno ali zahtevno spletno stran. Izdelujemo tudi spletne trgovine.

Naša največja konkurenčna prednost je, da vam spletno stran naredimo tako, da se bo pojavljala na visokih pozicijah v Googlu. Na tem področju smo res dobri! Če ste v Google vpisali izdelava spletnih strani ste videli, da se naša spletna stran pojavi na prvem mestu. V Sloveniji je okoli 1.000 podjetij in samostojnih podjetnikov, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Tako, da v taki konkurenci priti na prvo mesto res ni tako lahko. Za kaj takega je potrebno imeti ogromno znanja in izkušenj.

Glede na kvaliteto storitev, ki jih nudimo v našem podjetju smo tudi cenovno zelo ugodni.

Če potrebujete spletno stran ali trgovino izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo ponudbo.


][recaptcha]

Izdelava spletnih strani se začne z analizo ključnih besed, po katerih vas bodo ljudje našli na iskalniku Google. Večina ljudi naredi napako, da ne naredi analize ključnih besed pred začetkom izdelave spletne strani. To je enako, kot da bi naredili hišo brez temeljev in bi jih želeli narediti potem, ko je hiša že narejena.

Poglejte si video v katerem je razumljivo razloženo kako se naredi analizo ključnih besed.

Želite imeti učinkovito spletno stran, ki bo uspešno prodajala vaše izdelke in storitve?

V podjetju Gorec d.o.o. imamo več kot 12 let izkušenj s prodajo na internetu. Izdelava spletnih strani pa je dejavnost, s katero se ukvarjamo že 10 let.

Smo tudi eno od vodilnih podjetij v Sloveniji za optimizacijo spletnih strani za iskalnike, kot so Google, Najdi.si,… Spletne strani, ki jih naredimo v našem podjetju se pojavljajo visoko v iskalniku Google, kar je pogoj, da vaša spletna stran služi svojemu namenu. Namreč, imate lahko najlepšo spletno stran z najboljšo ponudbo, pa ne boste prodali nič, če se vaša stran ne bo pojavljala visoko v Googlu.

Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo spletno stran po ugodni ceni. Res je da nismo najcenejši, vendar če upoštevate dejstvo, kaj naša storitev izdelave spletnih strani vse zajema in da smo na tem področju res strokovnjaki, je cena naše storitve zelo ugodna.

Izdelava spletnih strani je storitev, ki mora vsebovati onsite SEO

Če želite, da se bo vaša spletna stran pojavljala visoko na Googlu mora biti narejena po vseh tako imenovanih SEO pravilih.

Kratica SEO je okrajšava za angleški izraz search engine optimization, kar bi v Slovenskem prevodu pomenilo optimizacija spletnih strani. Optimizacija spletnih strani se deli na onsite (notranjo) in off site (zunanjo) optimizacijo.

Zelo pomebno je, da se onsite optimizacijo začne načrtovati že pred začetkom izdelave strani in da se to tudi upošteva pri sami izdelavi.

Izdelava spletnih strani v našem podjetju poteka tako,  da pri vseh spletnih straneh naredimo 100% onsite optimizacijo. Če tisti, ki dela spletno stran, obenem ne naredi še onsite optimizacije, to pomeni da če bo nekdo naknadno naredil onsite optimizacijo bo imel veliko več dela, kot če se za to poskrbi ob izdelavi spletne strani.

Izdelava onsite optimizacije na že narejeni spletni strani stane od 300 do 1.000 evrov, ki jih boste morali slej kot prej plačati, če boste želeli, da se vaša spletna stran pojavlja visoko na Googlu.

Tudi, če za izdelavo spletne strani ne boste izbrali naše podjetje, vam svetujemo, da se pred izbiro izvajalca prepričate, če vam bo ta res naredil onsite SEO. Bodite pa pazljivi, ker veliko podjetij naročniku zagotovi, da bodo poskrbeli za optimizacijo, vendar tega ne naredijo. Namreč osebe, ki naročajo spletne strani se običajno zelo slabo spoznajo na optimizacijo in sploh ne vedo, da na njihovi spletni strani s področja optimizacije ni narejenega popolnoma nič.

Pri nas ne plačujete mesečnega vzdrževanja

V našem podjetju nimate s svojo spletno stranjo nobenih mesečnih stroškov. Edini strošek, ki ga imate s spletno stranjo, narejeno pri nas, je letno 55 evrov + ddv za registracijo domene in spletno gostovanje. Prvo leto tega stroška nimate, saj pri nas izdelava spletnih strani zajema tudi to, da vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran podarimo registracijo domene in gostovanje za eno leto.

Nekatera podjetja zaračunavajo mesečno najemnino za spletno stran od 30 do 80 evrov. Če vzamemo neko povprečno (50 evrov) ceno, to znese 600 evrov na leto, kar ni zanemarljiv strošek. V takih primerih spletna stran ni vaša last in jo ne morete prenesti k drugemu ponudniku gostovanja. Ko enkrat nehate plačevati mesečno najemnino ostanete brez svoje spletne strani, čeprav ste plačali izdelavo.

Enostavno upravljanje in brezplačno izobraževanje

Spletna stran, ki jo izdelamo v našem podjetju je zelo enostavna za upravljanje. Brez težav boste na stran dodajali ali spreminjali tekstovno vsebino in slike.

Vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran, nudimo brezplačno izobraževanje, kjer stranko naučimo upravljati njihovo spletno stran.

Na spletni strani uredimo vse za email marketing

Na vaši spletni strani vam brezplačno uredimo vse za email marketing. To pomeni, da vam bomo uredili obrazec, kjer se bodo obiskovalci vaše spletne strani lahko prijavljali na vaše e novice.

Uredili bomo tudi vse za pošiljanje e novic. V našem sistemu za email marketing vam bo na voljo vsa statistika o poslanih mailih. Videli boste koliko (in kdo) oseb je odprlo vaš email, koliko (in kdo) oseb je kliknilo na povezave (katere) v vašem mailu.

Email marketing se mora iti vsako resno podjetje, ki želi svoje izdelke in storitve prodajati s pomočjo interneta.

Izdelava spletnih trgovin

Če potrebujete spletno trgovino, vam pri nas izdelamo profesionalno spletno trgovino, ki se bo visoko pojavljala v Googlu. Za primer si poglejte spletno trgovino Poceni gume, ki se pojavlja na prvi strani Googla pod iskalnimi izrazi gume, poceni, zimske gume, letne gume, moto gume, zimske pnevmatike, letne pnevmatike,… Lastnik spletne trgovine Boštjan Vovk je s spletno trgovino in pozicijami na Googlu zelo zadovoljen. Njegovo izjavo si lahko preberete tukaj.

Želite imeti vse na enem mestu?

Izdelava spletnih strani ni edina dejavnost s katero se ukvarjamo v našem podjetju. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo še:

Če želite imeti manjše stroške z vašo spletno stranjo, izberite ponudnika, ki vam nudi vse kar potrebujete za vaš uspešen nastop na spletu.

Izdelava spletnih strani
4.7 (94.84%) 519 votes