izdelava spletne trgovine
Kako enostavno in cenovno ugodno do učinkovite spletne trgovine?

Bi želeli priti hitro, enostavno in ugodno do lastne spletne trgovine, ki jo bo enostavno upravljati?

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo kvalitetno spletno trgovino, ki bo zadovoljila vse vaše želje in želje vaših kupcev.

Z izdelavo spletnih strani se ukvarjamo že 12 let in imamo veliko izkušen. Poleg tega imamo izkušnje s samo prodajo na internetu, saj smo v našem podjetju uspešno prodajali že veliko različnih izdelkov in storitev. Uspešno smo prodajali avto gume, kartuše za tiskalnike, prenosne računalnike, baterije za kamere in mobilne telefone, dimnike, namestitve v apartmajih, okna in vrata, storitve prevajanja, …

Nekaj naših referenc

spletna trgovina izdelava

Zakaj izbrati nas?

Naša glavna prednost pred ostalimi ponudniki je ta, da vam mi spletno trgovino naredimo tako, da se bo pojavljala na TOP pozicijah v Googlu.

Da smo na tem področju vodilno podjetje v Sloveniji, lahko preverite, če v Google vpišete optimizacija spletnih strani. Na vodilnih pozicijah se pojavita naši dve spletni strani. To, da smo mi med TOP zadetki je dokaz, da smo res strokovnjaki na tem področju. Vsako podjetje, ki se ukvarja s to dejavnostjo, bi si želelo biti na prvem mestu, saj le to prinaša ogromno prednosti.

Izdelava spletne trgovine se vedno začne z analizo ključnih besed. To pomeni, da za vaše izdelke najdemo iskalne izraze, ki jih ljudje veliko vpisujejo v Google. Na osnovi analize ključnih besed stranki predlagamo, kako je treba poimenovati kategorije in kako urediti spletno trgovino, da se bo pojavljala visoko na Googlu.

Izdelavo spletne trgovine zaupajte SEO strokovnjakom

V primeru, da izdelavo spletne trgovine zaupate nekomu, ki se ne spozna na optimizacijo spletnih strani (kaj je optimizacija spletnih strani si preberite na www.gorec.si/optimizacija-spletnih-strani), boste kasneje imeli dodaten strošek, če boste želeli, da bi se vaša spletna trgovina pojavljala na prvi strani Googla. Vedeti morate tudi to, da narobe zastavljeno spletno trgovino ni možno nikoli tako dobro optimizirati za Google, kot če to planirate, ko je izdelava spletne trgovine še na začetku. To je tako kot stara hiša. Lahko jo prenavljaš in prenavljaš, pa ne bo nikoli taka, kot je bila nova.

Vedeti morate tudi, da bodo najboljši kupci na vašo spletno trgovino prihajali ravno iz Googla. Tisti, ki v Google vpiše naprimer zimske gume, je resen kupec. Zagotovo ni v Google vpisal zimske gume samo malo za šalo, temveč zato, ker  kupuje zimske gume. Enako pravilo velja tudi za vse ostale tržne niše.

kako optimizirati spletno stran

Izdelava spletne trgovine na ključ
V našem podjetju vam uredimo prav vse, kar potrebujete za uspešno spletno trgovino:
 • Uredimo vam registracijo domene in spletno gostovanje. Spletno gostovanje vam uredimo na zanesljivih in hitrih strežnikih. To pomeni, da se bo vaša spletna trgovina zelo hitro odpirala.
 • Na vašo spletno trgovino vam namestimo statistiko, da lahko spremljate in analizirate vse statistične podatke o obiskanosti.
 • Uredimo vam sistem za pošiljanje in zbiranje e-mail naslovov, da lahko pošiljate brezplačne e novice vašim strankam.
 • Stran vpišemo v Google Webmaster Tools, kar je zelo pomembno, za uvrstitev vaše spletne strani visoko v Googlu.
 • Ko je izdelava spletne trgovine končana, jo povežemo s socialnimi omrežji.

Naročnika naučimo upravljati spletno trgovino tako, da lahko vsak sam dodaja in spreminja artikle, cene, akcije, …

Vaša spletna trgovina bo lepo oblikovana in prilagojena tudi za tablice in mobilne telefone

Zavedamo se, da mora vsaka uspešna spletna trgovina imeti lep izgled in mora biti prilagojena tudi za tablice in mobilne telefone. Vse spletne trgovine, ki jih izdelamo v našem podjetju imajo lep izgled, so enostavne za upravljanje in prilagojene za vse vrste naprav.

Koliko stane izdelava spletne trgovine?

V našem podjetju smo prepričani, da je cena naše storitve zelo ugodna, glede na to, kaj pri nas dobite. Povprečna izdelava spletne trgovine pri nas stane od 1.100 €. Cena vključuje tudi ON site  optimizacijo in vse, kar je našteto v poglavju Izdelava spletne trgovine na ključ. Pri nas ne plačujete nobenega mesečnega vzdrževanja. Edini letni strošek, ki ga imate je podaljšanje domene in spletno gostovanje, ki stane od 35 do 60 € + ddv na leto.

Koraki, ki jih bomo prehodili za vas, da boste prišli do moderne in učinkovite spletne trgovine
01

Dogovor o samem izgledu in funkcionalnostih

02

Tehnična ureditev spletne trgovine

03

ON site optimizacija

04

Doseganje visokih stopenj konverzije

Pošlji povpraševanje

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pripravo in pošiljanje ponudb *

  Želite, da vam mi izdelamo vašo novo spletno trgovino?
  Izpolnite kontaktni obrazec. V roku enega delovnega dne vas kontaktiramo in vam pošljemo ponudbo.
  • Za vas bomo pripravili osnutek spletne trgovine, da si boste lažje predstavljali njen izgled.
  • Priprava strukture same spletne trgovine, definiranje potrebnih funkcionalnosti in plan ON site optimizacije.
  • Vedno prisluhnemo vašim željam in poskrbimo, da čim bolj upoštevamo vaše želje, kot tudi zadnje svetovne trende na tem področju.

  Dodatne storitve, ki jih nudimo lastnikom spletnih trgovin

   

  Ko je izdelava spletne trgovine končana, se za vas šele začne resno delo. Namreč na svojo spletno trgovino morate privabiti čim več potencialnih strank, ki bodo kupovale vaše izdelke ali storitve.

  Kot smo že omenili, je eden najbolj učinkovitih kanalov za pridobivanje strank to, da se vaša spletna stran visoko pojavlja na Googlu. Za primer vzemimo, da prodajate kopalke. Vaša spletna stran se mora v Googlu visoko pojavljati, če nekdo v njega vpiše iskalni pojem kopalke, enodelne kopalke, dvodelne kopalke, ženske kopalke, moške kopalke,… Osebe, ki v Google vpisujejo te iskalne pojme, so najboljši kupci za spletno trgovino, ki prodaja kopalke. Pri nas vam lahko poskrbimo za optimizacijo, da se bo vaša spletna trgovina pojavljala na prvi strani Googla pod iskalnimi besedami, ki so povezane z vašimi izdelki in storitvami.

  Odličen vir za pridobivanje potencialnih strank na vašo spletno trgovino je tudi Facebook. Preko njega lahko na svojo stran popolnoma brezplačno ali za zelo ugodno pridobite na tisoče potencialnih kupcev. V našem podjetju vam lahko poskrbimo za res dobro in učinkovito oglaševanje vaših izdelkov in storitev na Facebooku. Glede na to, da imamo v lasti več Facebook strani (nekatere imajo tudi preko 50.000 všečkov), vam lahko naredimo uspešno oglaševalsko akcijo na Facebooku po res ugodni ceni.

  Tretja stvar, ki je nepogrešljiva za vsako spletno trgovino je e mail marketing. Problem e mail marketinga je to, da je najprej potrebno zgraditi bazo e mail naslovov. Tudi na tem področju vam lahko pomagamo v našem podjetju.

  Na teme optimizacija spletnih strani, Facebook oglaševanje in e mail marketing v našem podjetju organiziramo tudi seminarje. Seminarji so vedno dobro obiskani, udeleženci pa zelo zadovoljni z znanjem, ki ga dobijo na seminarjih. Vsem, ki vas zanima izdelava spletne trgovine in jo pri nas tudi naročite, nudimo dober popust na naše seminarje.

  Koliko v povprečju stane izdelava spletne trgovine?

  Končna vrednost storitve je odvisna od stopnje personalizacije spletne trgovine vašim željam, obsežnosti strani ter števila izdelčnih oz. storitvenih kategorij. Izdelava spletne trgovine pri nas v povprečju stane od 1.100 € naprej, kar je zelo ugodna cena v primerjavi z ostalimi ponudniki. Vašo spletno trgovino oblikujemo po najnovejših smernicah s področja uporabniške izkušnje in jo v celoti optimiziramo.

  Kaj vključuje izdelava spletne trgovine na ključ?

  Izdelava spletne trgovine na ključ vključuje celostno storitev od registracije domene in spletnega gostovanja do končne izdelave in integracije z družbenimi omrežji. Za vas na vašo spletno trgovino namestimo spletno statistiko, ki je namenjena spremljanju rezultatov in pomoči pri optimizaciji. Prav tako uredimo vpis v Google Webmaster Tools in poskrbimo za nemoten sistem pošiljanja brezplačnih e-novic.

  Kateri so prevladujoči trendi za izdelavo spletnih trgovin v letu 2020?

  Prilagojenost mobilnim napravam (mobile first) je vsekakor eno pomembnejših načel oblikovanja spletnih trgovin v letu 2021. Poleg tega spletni ponudniki čedalje več pozornosti usmerjajo tudi na bolj inovativne, enostavne in tehnološko dovršene načine plačevanja storitev in izdelkov preko spleta. Tudi spletna prodaja preko družbenih omrežij (z uporabo ustreznih oznak) večjo težo daje optimiziranim in uporabnikom prijaznim spletnim trgovinam.

  Koliko v povprečju traja izdelava spletne trgovine?

  Izdelava enostavnejše spletne trgovine traja nekje od 1-3 mesecev. Čas odvisen tudi od zahtevnosti projekta in kompleksnejših komponent (npr. kot je na primer prevajanje), ki lahko zaključek projekta podaljša. Pošljite povpraševanje in sestavili vam bomo natančnejši načrt za izdelavo vaše spletne strani.