google oglaševanje
Naj vas kupci najdejo takoj!

Google oglaševanje velja za enega najbolj ciljanih oglaševanj. Odločite se za Google oglaševanje in povečajte prodajo na spletu.

Želite, da se vaša spletna stran takoj pojavi na prvi strani zadetkov v Googlu? Google oglaševanje vam lahko vzpostavimo v roku enega delovnega dne. Ko bodo ljudje v Google vpisovali iskalne pojme, ki so povezani z vašimi izdelki ali storitvami, se bo povezava na vašo spletno stran pokazala na prvi strani Googla.

Kaj lahko naredimo za vas?

V našem podjetju imamo zaposlene strokovnjake za pripravo in vodenje Google oglaševalskih kampanj, ki komaj čakajo, da se posvetijo vašemu projektu.

Povečanje obiska vaše spletne strani

Pomagamo vam, da bo na vašo spletno stran prišlo več kakovostnih obiskovalcev, ki že iščejo vaše produkte.

Izboljšamo vam stopnjo konverzije

Obiskovalci, ki jih bomo na vašo spletno stran pripeljali preko Google oglaševanja bodo zelo ozko targetirani in bodo ustvarjali visoke stopnje konverzije.

Pomagamo vam doseči zastavljene cilje

Smo strokovnjaki za Google oglaševanje in prepričani smo, da vam lahko pomagamo doseči vaše zastavljene cilje.

oglaševanje na googlu

Zakaj se odločiti za Google oglaševanje?
Google oglaševanje je zelo učinkovito oglaševanje, saj je zelo ciljano. Če nekdo v Google vpiše PVC okna to pomeni, da ga verjetno zanima nakup PVC oken. Če ga nebi zanimal nakup, verjetno nebi šel v Google in vpisal besedo PVC okna. Pri Google oglaševanju plačate samo, ko nekdo klikne na povezavo do vaše spletne strani. Torej plačate samo za klik potencialne stranke.

Če ne veste, ali bo Google oglaševanje delovalo v vašem poslu, lahko to testirate. Ker nimate omejitve koliko denarja morate porabite, se lahko odločite, da za začetek porabite samo 50€, kar v večini primerov pomeni 250 – 500 klikov na vašo spletno stran. To pa je že tolikšna številka, da boste ugotovili ali ste dobili kakšen e-mail in klic več in posledično prodali več.

Kako hitro lahko pričnete oglaševati?

V podjetju Gorec d.o.o., vam lahko Google oglaševanje vzpostavimo v roku enega delovnega dne. V našem podjetju stranki nudimo popolno transparentnost, saj imajo v vsakem trenutku dostop do vseh statistik. Tudi do cene klikov, ki jih je potrebno dejansko plačati Googlu.

V našem podjetju vam zaračunamo samo dejansko porabljeni znesek, ki ga moramo mi (ali pa vi) plačati Googlu, ter minimalni mesečni znesek za vodenje in spremljanje oglaševalske akcije. V enkratnem znesku se na začetku poravna tudi strošek postavitve same kampanje.

Pošlji povpraševanje

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pripravo in pošiljanje ponudb *

  Želite, da mi poskrbimo za postavitev in vodenje vašega Google oglaševanja?
  Izpolnite kontaktni obrazec. V roku enega delovnega dne vas kontaktiramo in vam pošljemo ponudbo.
  • Za vas bomo pripravili analizo ključnih besed in natančen načrt oglaševanja.
  • Priprava različnih oglasov oz. kreativ za prikazovanje na prikaznem in iskalnem Google omrežju.
  • Vedno prisluhnemo vašim željam in poskrbimo, da čim bolj upoštevamo vaše želje, kot tudi zahteve s strani Googla.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Kakšne koristi lahko pričakujem od Google oglaševanja?

  Google oglaševanje nam omogoča, da zelo natančno ciljani skupini potencialnih strank prikazujemo oglase. Pričakujete lahko več povpraševanj, klicev in na splošno več kontaktov s strani vaših potencialnih strank.

  Koliko je potrebno odšteti za učinkovito Google oglaševanje?

  Koliko denarja boste porabili za oglaševanje na Googlu je odvisno predvsem od vaših finančnih zmožnosti, kot tudi od samega plana oz. strategije oglaševanja. Stroški so lahko zelo različni, zato je pomembno, da se vsak projekt obravnava individualno.

  Ali se da meriti učinkovitost tovrstnega oglaševanja?

  Ja, seveda. Danes je mogoče praktično vse na spletu izmeriti in seveda je tudi prav, da se. Googlova oglaševalska platforma ponuja zelo dobro kreiranje poročil o kakovosti samega oglaševanja, zato vas vzpodbujamo, da statistiko konstantno spremljate.