Naj vas kupci najdejo takoj

Google oglaševanje velja za enega najbolj ciljanih oglaševanj. Odločite se za Google oglaševanje in povečajte svoj posel.

Želite, da se vaša spletna stran takoj pojavi na prvi strani zadetkov v Googlu? Google oglaševanje vam lahko vzpostavimo v roku enega delovnega dne. Ko bodo ljudje v Google vpisovali iskalne pojme, ki so povezani z vašimi izdelki ali storitvami, se bo povezava na vašo spletno stran pokazala na prvi strani Googla.

Google oglaševanje je zelo učinkovito oglaševanje, saj je zelo ciljano. Če nekdo v Google vpiše PVC okna to pomeni, da ga verjetno zanima nakup PVC oken. Če ga nebi zanimal nakup, verjetno nebi šel v Google in vpisal besedo PVC okna.

Pri Google oglaševanju plačate samo, ko nekdo klikne na povezavo do vaše spletne strani. Torej plačate samo za klik potencialne stranke.

Če ne veste, ali bo Google oglaševanje delovalo v vašem poslu, lahko to testirate. Ker nimate omejitve koliko denarja morate porabite, se lahko odločite, da za začetek porabite samo 50€, kar v večini primerov pomeni 250 – 500 klikov na vašo spletno stran. To pa je že tolikšna številka, da boste ugotovili ali ste dobili kakšen e-mail in klic več in posledično prodali več.

Google oglaševanje

V podjetju Gorec d.o.o., vam lahko Google oglaševanje vzpostavimo v roku enega delovnega dne. V našem podjetju stranki nudimo popolno transparentnost, saj imajo v vsakem trenutku dostop do vseh statistik. Tudi do cene klikov, ki jih je potrebno dejansko plačati Googlu.

V našem podjetju vam zaračunamo samo dejansko porabljeni znesek, ki ga moramo mi (ali pa vi) plačati Googlu, ter minimalni mesečni znesek za vodenje in spremljanje oglaševalske akcije. Mesečni znesek, ki ga zaračunamo se giblje med 20 do 100 € + ddv, odvisno od velikosti akcije.

Sami boste najbolj uspešno vodili oglaševalsko akcijo na Googlu

Ker sami najbolje poznate svoj posel, bo vaša oglaševalska akcija na Googlu najbolj uspešna, če jo vodite sami. Za uspešno vodenje oglaševalske akcije (Google oglaševanje) je potrebno imeti kar nekaj znanja, ki pa ga ni težko osvojiti, če imate nekoga, ki to zna in vas nauči.

V podjetju Gorec d.o.o. vas za ceno 369 € + ddv naučimo, da boste znali samostojno in uspešno voditi oglaševalske akcije na Googlu.

V ceno je zajeto:

  • odprtje oglaševalskega računa
  • vzpostavitev oglaševalskih akcij, oglasov,…
  • dva obiska na sedežu vašega podjetja, kjer vas dvakrat po dve uri učimo delati in vam razkrijemo vse trike, ki jih morate vedeti za uspešno Google oglaševanje
  • podarimo vam Google oglaševanje v vrednosti 80€, torej je vaš dejanski strošek izobraževanja samo 289€ + ddv
  • dva meseca smo vam na voljo za pomoč preko telefona ali elektronske pošte

Izobraževanje za Google oglaševanje izvaja Tomaž Gorec.

Pošljite mi brezplačno ponudbo za Google oglaševanje:


Podjetje

Ime in priimek

E-mail

Telefon

Zanimam se za Google oglaševanjeZanimam se za izobraževanje o Google oglaševanju

 

Google oglaševanje
4.7 (94.29%) 28 votes