Delo dobi oseba, ki ima rada potovanja in dobro pozna marketing in oglaševanje

V podjetju Gorec d.o.o. smo štartali z novim globalnim projektom I Love Journeys. Zato v zvezi s tem projektom nudimo zaposlitev resni osebi.

Delo dobi oseba, ki:

 • Ima izkušnje s potovanji
 • Dobro pozna socialna omrežja
 • Ima znanje s področja oglaševanja in marketinga
 • Je komunikativna
 • Zna kreativno razmišljati
 • Ima dobro znanje angleškega jezika (pisno in ustno)
 • Je samostojna in samoiniciativna

Delo dobi lahko tudi oseba, ki ima status študenta ali samostojnega podjetnika.

I Love Journeys je spletna stran, na katero se lahko prijavi vsak, ki rad potuje in lahko na spletni strani objavlja svoje članke na temo potovanja. Z objavo člankov pa lahko tudi zasluži. Vsak mesec bomo najbolj brane članke namreč denarno nagradili. Več o tem si lahko preberete na spletni strani I Love Journeys.

Naloga osebe, ki bo dobila navedeno delo, bo predvsem pridobivanje popotnikov in turistov, da se pridružijo spletni strani I Love Journeys in začnejo pisati članke (potopise). Sekundarna naloga pa bo promocija spletne strani.

Delo dobi oseba, ki rada potuje

Delo dobi oseba, ki ima rada potovanje – Foto: Uroš Ravbar

Delo se bo opravljalo tudi v tujini. V mesecu februarja se bo za en mesec odpotovalo na Filipine, kjer se bo delalo promocijske aktivnosti. Predvsem se bo delalo na tem, da se čim več popotnikov navduši, da se pridružijo spletni strani I Love Journeys in začnejo pisati svoje potopise.

Poleg izbrane osebe gre na Filipine še Tomaž Gorec (direktor podjetja). Potovanje po Filipinih bo popotniško – backpackersko (ne turistično), zato lahko navedeno delo dobi le oseba, ki že ima izkušnje z “backpackerskimi” potovanji.

Oseba, ki bo dobila opisano delo, mora imeti tudi sposobnost pisanja člankov v angleškem jeziku, ki se bodo v času potovanja po Filipinih objavljali na spletni strani. Zaželeno je tudi osnovno znanje s področja fotografiranja.

O podjetju

Glavna dejavnost podjetja Gorec d.o.o. je optimizacija spletnih strani. Na tem področju smo eno od vodilnih podjetij v Sloveniji, delamo pa tudi za globalni trg. Poleg optimizacije pa se ukvarjamo še z izdelavo spletnih strani, Google oglaševanjem, izobraževanjem in ostalimi stvarmi, ki so povezane z internetom.

Podjetje Gorec je tudi upravitelj več strani na temo turizem. Med njimi je najbolj znana spletna stran, ki je nekakšen vodič za otok Krk.

  Prijavljam se za delo

  Ime in priimek:

  Iz kje prihajate:

  Datum rojstva:

  Email naslov:

  Zakaj bi želeli opravljati to delo?

  [honeypot honeypot-101]

  V primeru, da imate težave s pošiljanjem obrazca, lahko pišete direktno na e-naslov

  tomaz (@) gorec.si
  Isti oglas je objavljen tudi na strani Zasluzek.org.

   

   

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja