Primer odličnega brezplačnega oglaševanja na YouTube

Vsako podjetje se mora oglaševati, če želi prodajati svoje izdelke ali storitve. Običajno je oglaševanje dokaj velik strošek, ki si ga podjetja težko privoščijo.

Ste kdaj pomislili, da bi lahko svoje izdelke in storitve učinkovito brezplačno oglaševali? Ne verjamete? Poglejte spodnje tri posnetke.

Kaj pravite? Prepričan sem, da ste navdušeni tako kot jaz. Genialna ideja!

Prvi video je imel že več kot 400.000 ogledov. Ker so videi genialna ideja, jih ljudje delijo na svojih Facebook profilih, svojim prijateljem pošiljajo povezave v mailih,…

Za Jugoslovansko dramsko gledališče, je bilo to oglaševanje skoraj brezplačno. Mogoče so imeli le nekaj malega stroška s snemanjem videov.

Bi tudi vi lahko svoj izdelek ali storitev predstavili v videu na podoben način? Zagotovo obstaja možnost. Potrebno je le malo kreativnega razmišljanja. Ta primer pokažite vsem v vašem timu. Vsak naj malo razmisli in poda vsaj eno idejo. Zagotovo bo nekdo imel super idejo, katero se bo splačalo uporabiti.

Ko boste posneli video, nam pošljite povezavo. V kolikor bo res dober, vam ga bomo tudi mi pomagali širiti med ljudmi.

Brezplacno oglaševanje

Kategorija: Razno

Napiši komentar (1) →

1 Comment

 1. Robert Sprah september 6, 2016

  Res super ideja.
  Zadnje dni tudi sam opazam ,da je ta You Tube prava stvar.

  Moja otroka Matic 2leti in Tjasa 4 leta,dnevno zelita,da jima predvajam razlicne videje,kjer predstavljajo igrace,predvsem avtomobili so zanimivi.
  Tako da imajo nekateri videji v 3 tednih ze po 9 mio ogledov ,po 7 mesecih pa tudi 95mio.

  Lp iz Slonokoscene obale

  Robert

  reply

Komentirajte zgornji prispevek

Primer odličnega brezplačnega oglaševanja na YouTube
4 (80%) 3 votes