Nudimo zanimivo zaposlitev, ki vam bo všeč, če imate radi dinamično delo za računalnikom

V podjetju Gorec d.o.o. nudimo zelo zanimivo delo za računalnikom. Delo je enostavno in ni v nobenem primeru dolgočasno!

Dela, ki jih bo morala opravljati oseba, ki ji bomo ponudili zaposlitev bodo obsegala:

  • objavlajanje že napisanih člankov na spletni strani Preberite.si in ostalih spletnih straneh
  • objavljanje na naših Facebook straneh
  • odgovarjanje na maile
  • občasno pisanje člankov za naše spletne strani
  • ostala administrativna dela

Kljub temu, da gre za enostavna dela, so naše zahteve pri izbiri kandidata zelo visoke! Osebo, katero iščemo bomo zaposlili za daljše obdobje in od nje pričakujemo, da se bo v nekaj mesecih naučila opravljati tudi bolj zahtevna dela.

Lastnosti, ki jih pričakujemo od osebe, kateri bomo nudili zaposlitev:

  • samoiniciativnost, delavnost in iznajdljivost
  • smisel za pisanje člankov
  • želja za iskanje novih znanj (za delo v našem podjetju so namreč potrebna tudi znanja, ki jih na šolah in fakultetah ne boste pridobili)

Od osebe pričakujemo tudi, da jo omenjeno delo veseli. Verjamemo, da nekdo lahko neko delo opravlja dobro samo v primeru, če ga to delo veseli.

Zaželeno je, da oseba, ki se prijavlja za omenjeno zaposlitev, od Trebnjega ni oddaljena več kot 40 kilometrov, oziroma se je pripravljena preseliti v Trebnje ali bližnjo okolico.

Podjetje Gorec d.o.o. je eno od vodilnih podjetji v Sloveniji na področju optimizacije spletnih strani. Ukvarjamo se tudi z izdelavo spletnih strani in vsemi vrstami oglaševanja na internetu. V lasti imamo tudi več spletnih strani, ki jih upravljamo. Med njim so najbolj prepoznavne Preberite.si, Otok-Krk.si, ….

Podjetje Gorec d.o.o. je zelo dobro stoječe podjetje, ki ima vedno več dela. Vse obveznosti plačujemo redno. Še nikoli nismo imeli nikakršnih težav zaradi neplačil. Pri nas ni nobene možnosti, da nebi zaposleni redno dobivali plače in se jim nebi plačevalo prispevkov. Če v Google vpišete Gorec d.o.o. ali Tomaž Gorec (ime direktorja in lastnika), ne boste o nas našli nič slabega.

Na http://www.zasluzek.org/zaposlitev-sanja si lahko preberete izkušnjo osebe, ki je spregovorila, kako je bilo delati v našem podjetju. Njeno delo je sicer bilo malo drugačno kot ga nudimo sedaj, vendar iz njenega opisa lahko vidite, da se imajo zaposleni v našem podjetju dobro.

Osebi, ki jo bomo izbrali, bomo sprva ponudili redno zaposlitev za določen čas. V primeru, da se bo oseba pri svojem delu izkazala, pa ji bomo kasneje ponudili redno zaposlitev za nedoločen čas. Če bo izbrani kandidat še študent, ga bomo zaposlili preko študentske napotnice.

V primeru, da vas zanima zaposlitev v našem podjetju, vas vabimo da izpolnite spodnji obrazec

Ime in priimek

Elektronski naslov

Iz katerega kraja prihajate?

Ko boste izpolnili obrazec, boste na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob izpolnitvi, prejeli še nekaj dodatnih vprašanj povezanih z omenjeno zaposlitvijo.

 

Zaposlitev

 

Zaposlitev nudi:
Gorec d.o.o.
Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

 

 

 

 

 

Zaposlitev
5 (100%) 5 votes