Zaposlitev v podjetju Gorec d.o.o.

V našem podjetju, Gorec d.o.o., smo se odločili, da ponudimo zanimivo in izredno dinamično zaposlitev odgovorni, delavni in samostojni osebi. Zaradi trenutnega obsega naših delovnih nalog smo namreč prišli do zaključka, da potrebujemo dodaten par pridnih rok. Če vas zanima zaposlitev v dinamičnem okolju, ste morda prav vi naš novi sodelavec. V kolikor se boste prepoznali v naslednjih nekaj vrsticah, ter menite, da imate vsa potrebna znanja in željo za delo v novem okolju, vas vabimo na da spodaj izpolnite prijavni obrazec za zaposlitev, s pomočjo katerega bomo lahko stopili z vami v stik.

Oseba, ki ji bomo ponudili zaposlitev, bo med drugim skrbela za odgovarjanje na prejeta elektronska sporočila, opravljala bo različna administrativna dela z računalnikom, skrbela bo tudi za objavljanje vsebin na socialnih omrežjih, zlasti na Facebooku (nekaj pa seveda tudi na Instagramu, YouTubeu in Google Plusu), hkrati pa bo skrbela tudi za kreiranje novih vsebin (pisanje člankov), za komunikacijo in sestanke s strankami ter bila v pomoč pri organizaciji seminarjev, ki jih bo organiziralo naše podjetje.

Med drugim od osebe, ki se bo prijavila na tale razpis, vsekakor pričakujemo:

  • da ji delo z računalnikom ne predstavlja prav nobene težave
  • da je sposobna napisati zanimive in berljive članke
  • da obvlada delo z družabnimi omrežji
  • da je komunikativna
  • da ima željo za iskanjem novih znanj (za delo v našem podjetju so namreč potrebna tudi znanja, ki jih na šolah in fakultetah ne boste pridobili)
  • da pozna področje marketinga in oglaševanja
  • da ji delo na terenu ni tuje in predvsem ni odveč

Poleg tega pa je zaželeno, da oseba, ki se prijavlja za omenjeno zaposlitev, od Trebnjega ni oddaljena več kot 30 kilometrov oziroma se je pripravljena tudi preseliti v Trebnje ali bližnjo okolico mesta.

Oseba, ki ji bomo ponudili zaposlitev, bo delo opravljala večinoma na sedežu našega podjetja v Trebnjem, nekaj pa bo tudi dela na terenu, občasno pa tudi nekaj dela, ki ga bo moč opravljati od doma.

V našem podjetju se že vrsto let ukvarjamo s storitvami, kot so optimizacija spletnih strani (SEO), izdelava spletnih strani, Google oglaševanje, oglaševanje na družabnih omrežjih, ukvarjamo se tudi s prodajo na internetu, izobraževanjem ter organizacijo različnih seminarjev na področju prej naštetih tematik.

Če vas zanima zaposlitev v našem podjetju, vas vabimo da izpolnite spodnji obrazec

Ime in priimek

Elektronski naslov

Iz katerega kraja prihajate?

Ko boste obrazec izpolnili, boste na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob izpolnitvi, prejeli še nekaj dodatnih vprašanj v zvezi s tole zaposlitvijo.

 

Zaposlitev

 

Zaposlitev nudi:
Gorec d.o.o.,
Obrtniška ulica 22,
8210 Trebnje

 

 

 

 

 

Zaposlitev
5 (100%) 2 votes