Želiš dobiti letno vinjeto 2017 popolnoma brezplačno?

Želiš dobiti vinjeto z naslednje leto popolnoma brezplačno? Izpolni spodnji obrazec in z malo sreče jo dobiš!

Nagradna igra je zaključena.

Izmed vseh sodelujočih je tokrat pri žrebu največ sreče
imela ga. Vesna Tofant. ČESTITAMO!

Vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje, morda pa boste imeli več sreče v kateri izmed prihodnjih nagradnih iger na naši spletni strani.

 

V podjetju Gorec d.o.o., bomo enemu obiskovalcu naše spletne strani podarili letno vinjeto 2017.

Vinjeta za leto 2017 bo kovinsko oranžne barve. To je torej novost v celi plejadi barv, ki so do zdaj že bile izbrane in določene. Vinjeta (v različnih letih) je tako že bila zelene, oranžne, rumene, rdeče, modre, roza in vijolične barve, vinjeta 2017 pa bo torej kovinsko oranžna. Tudi v naslednjem letu ostaja cena vinjete nespremenjena, tako boste za tedensko vinjeto kategorije 2A plačali 15 evrov, mesečna vinjeta vas bo stala 30 evrov, letna vinjeta 2017 pa 110 €. Predvidevamo, da se cena tudi v prihodnjih letih ne bo bistveno spreminjala.

Vinjeta 2017 Vinjeta 2017

V kolikor imate vozilo, ki ima višino prednje osi večjo od 130 cm, spada vaše vozilo v kategorijo 2B, tako da tedenska vinjeta zanj stane 30 evrov, mesečna 60 in letna vinjeta 220 evrov. Uporaba vinjete je obvezna za vsa vozila, ki uporabljajo naše avtoceste, v kolikor na vozilu nimate nameščene vinjete, vas bosta DARS oziroma policija “razveselila” z globo v višini od 300 do 800 evrov, pa še vinjeto boste seveda morali potem kupiti.

Letna vinjeta velja od 1. decembra aktualnega leta do 31. januarja naslednjega leta, kar pomeni, da vam letna vinjeta praktično velja kar 14 mesecev. Če pogosto uporabljate avtoceste, se vam nakup letne vinjete vsekakor splača. Kupite jo lahko na vseh bencinskih servisih v Sloveniji, pa tudi v številnih poštnih uradih in v prostorih različnih avto moto klubov pri nas, v sosednjih državah pa lahko kupite vinjete za slovenske avtoceste zlasti na bencinskih servisih pred vstopom v našo državo.

Nekateri tuji vozniki zavestno, nekateri pa povsem nevede spregledajo dejstvo, da je vinjeta obvezna za vožnjo po naših avtocestah, zato je med kaznovanimi vozniki kar znaten delež tujih voznikov. Vsemu temu se seveda lahko izognete na enostaven način – sodelujete v naši nagradni igri in letna vinjeta 2017 bo lahko prav vaša. Ponovno smo se torej lotili organiziranja nagradne igre, v kateri bo glavna nagrada letna vinjeta 2017.

Če želite, je letna vinjeta 2017 lahko tudi vaša, in to popolnoma brezplačno! Izpolnite obrazec na vrhu strani in ne zamudite te priložnosti. Vsekakor se splača poskusiti srečo, morda pa bo tokrat prav na vaši strani!

Vinjeta 2017
4.41 (88.13%) 32 votes