Želiš dobiti letno vinjeto 2018 popolnoma brezplačno?

Želiš dobiti vinjeto z naslednje leto popolnoma brezplačno? Izpolni spodnji obrazec in z malo sreče jo dobiš!

Ime in priimek

E-mail naslov

Kolikšna je kazen za vožnjo po slovenskih avtocestah brez vinjete, ki vam jo lahko izreče DARS oz. policija?

Namig: Odgovor najdete v nadaljevanju

*S tem, ko sodeluješ v naši nagradni igri, sprejemaš in potrjuješ tudi njene splošne pogoje.

 

V podjetju Gorec d.o.o., bomo enemu obiskovalcu naše spletne strani podarili letno vinjeto 2018.

Žrebanje

Nagrajenca bomo izžrebali 29.01.2018. O kraju in točnem času žrebanja bodo sodelujoči v nagradni igri predhodno obveščeni preko e-pošte. Žrebanja se bodo lahko udeležili vsi sodelujoči. Prisotnost pri žrebanju ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Javno žrebanje bomo naredili zaradi tega, ker ne želimo, da bi kdo podvomil v to, da nagrada ni bila pošteno podeljena.

O vinjeti 2018

Vinjeta za leto 2018, kot je že znano bo modre barve. Do sedaj je bila izbrana že cela paleta različnih barv, ki so krasile naše cestne vinjete. Vinjeta (v različnih letih) je tako že bila zelene, oranžne, rumene, rdeče, modre, roza, vijolične barve in spet bolj oranžne barve.

Tudi v naslednjem letu pa ostaja cena vinjete nespremenjena, tako boste za tedensko vinjeto kategorije 2A plačali 15 evrov, mesečna vinjeta vas bo stala 30 evrov, letna vinjeta 2018 pa 110 €. Predvidevamo, da se cena tudi v prihodnjih letih ne bo bistveno spreminjala.

V kolikor imate vozilo, ki ima višino prednje osi večjo od 130 cm, spada vaše vozilo v kategorijo 2B, tako da tedenska vinjeta zanj stane 30 evrov, mesečna 60 in letna vinjeta 220 evrov. Uporaba vinjete je obvezna za vsa vozila, ki uporabljajo naše avtoceste, v kolikor na vozilu nimate nameščene vinjete, vas bosta DARS oziroma policija “razveselila” z globo v višini od 300 do 800 evrov, pa še vinjeto boste seveda morali potem kupiti.

Letna vinjeta velja od 1. decembra aktualnega leta do 31. januarja naslednjega leta, kar pomeni, da vam letna vinjeta praktično velja kar 14 mesecev. Če pogosto uporabljate avtoceste, se vam nakup letne vinjete vsekakor splača. Kupite jo lahko na vseh bencinskih servisih v Sloveniji, pa tudi v številnih poštnih uradih in v prostorih različnih avto moto klubov pri nas, v sosednjih državah pa lahko kupite vinjete za slovenske avtoceste zlasti na bencinskih servisih pred vstopom v našo državo.

Nekateri tuji vozniki zavestno, nekateri pa povsem nevede spregledajo dejstvo, da je vinjeta obvezna za vožnjo po naših avtocestah, zato je med kaznovanimi vozniki kar znaten delež tujih voznikov. Vsemu temu se seveda lahko izognete na enostaven način – sodelujete v naši nagradni igri in letna vinjeta 2018 bo lahko prav vaša. Ponovno smo se torej lotili organiziranja nagradne igre, v kateri bo glavna nagrada letna vinjeta 2018.

Če želite, je letna vinjeta 2018 lahko tudi vaša, in to popolnoma brezplačno! Izpolnite obrazec na vrhu strani in ne zamudite te priložnosti. Vsekakor se splača poskusiti srečo, morda pa bo tokrat prav na vaši strani!

Vinjeta 2018
4.4 (88.82%) 34 votes