Želite brezplačno dobiti zelo lep apartma (do 4 osebe) za 5 dni na otoku Krk?

Želite brezplačno dobiti zelo lep apartma (do 4 osebe) za 5 dni na otoku Krk?

Želite dobiti popolnoma brezplačno namestitev za 5 dni (4 nočitve) v lepem apartmaju za 4 osebe, na otoku Krk, ki je od plaže oddaljen le dobrih 100 metrov?

Vse kar morate narediti je, da izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo lep apartma na otoku Krk za 5 dni vaš.

Namig: Odgovor na nagradno vprašanje lahko najdete malo nižje na tej spletni strani.

Preverite, če ste od nas dobili email? Če ga ne najdete, poglejte še v mapo Vsiljena pošta in v mapo Promocije. Če v roku nekaj minut e-maila od nas niste dobili, to pomeni ste verjetno napačno vpisali svoj email naslov v obrazec. V tem primeru je vaše sodelovanje neveljavno.

* s klikom na gumb “Sodelujte v nagradni igri” sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

V nagradni igri za apartma o katerem najdete več informacij na www.otok-krk.si/apartmaji-ivica-silo lahko sodelujete do vključno 07.06.2017. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 08.06.2017 ob 11:00. Ker ne želimo, da bi se pojavili kakršni koli dvomu o poštenost žrebanja, smo se odločili, da žrebanje naredimo javno, kar pomeni, da se ga lahko udeleži vsak, ki je sodeloval v nagradni igri. Prisotnost na žrebanju ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Nagrada je prenosljiva in jo lahko v primeru, da jo ne želite koristiti, nekomu podarite.

Nagradno igro organizira podjetje Gorec d.o.o., ki se z izdelavo spletnih strani ukvarja že več kot 10 let. Nagradna igra je objavljena na njihovi spletni strani in tudi na spletnih straneh njihovih poslovnih partnerjev. Če si želite povečati možnost, da boste izžrebani ravno vi, lahko sodelujete še na ostalih spletnih straneh in si s tem povečate možnost, da boste izžrebani ravno vi. Namreč vsako sodelovanje na drugi spletni strani vam prinese to, da se vaše ime še dodatno pojavi v ‘bobnu’ za žrebanje. Če boste v nagradni igri sodelovali še na dodatnih treh straneh, bodo v ‘bobnu’ štirije lističi z vašim imenom, kar pomeni, da imate štirikrat večjo možnost, da dobite nagrado ravno vi. O tem, na katerih spletnih straneh še lahko sodelujete, vas bomo obvestili po mailu.

Če želite sodelovati v nagradni igri morate imeti odprt svoj profil na Facebooku, saj je pogoj za sodelovanje tudi, da všečkate Facebook stran https://www.facebook.com/nagradne.igre.info in v komentar zadnjega prispevka označite dva prijatelja.

Všečkajte našo Facebook stran


 

 

Posted in: Nagradne igre

Leave a Comment (1) →

Kako lahko podjetje samo poskrbi za višje uvrstitve v Googlu

Optimizacija spletnih strani za iskalnike (Google, Bing, Najdi.si,..) je kar zakomplicirana zadeva. Vendar pa obstaja kar veliko stvari, ki jih vsako podjetje lahko na svoji spletni strani naredi samo. Rezultat tega, pa bodo veliko boljše pozicije na Googlu in tudi drugih iskalnikih.

V podjetju Gorec d.o.o., smo vam pripravili preprost priročnik, s pomočjo katerega boste lahko sami naredili najbolj pomembne spremembe na vaši spletni strani, da se bo ta začela pojavljati višje med iskalnimi zadetki na Googlu in ostalih iskalnikih.

Ime podjetja

Kontaktna oseba

E-mail

Spletna stran podjetja

Please leave this field empty.

Potrudili smo se, da je priročnik čim bolj enostaven za uporabo. Tudi, če je vaše znanje s področja interneta zelo osnovno, nebi smeli imeti težav, da nebi razumeli bistva.

Kako priti na top pozicije v Googlu?

Google uporablja poseben algoritem, po katerem razporedi uvrstitve spletnih strani pod določenimi besedami.

V Googlovem algoritmu je vsaj 100 kriterijev, ki vplivajo na to, kako je uvrščena vaša spletna stran. Nekateri kriteriji so zelo pomembni, nekateri srednje pomembni, nekateri pa imajo zelo minimalno pomembnost.

Če bo vaša spletna stran upoštevala 13 najbolj pomembnih kriterijev, ki jih opisujemo v tem e-priročniku, boste s tem naredili zelo veliko za boljše pozicije vaše spletne strani na Googlu. Če do sedaj teh 13 kriterijev niste upoštevali in jih boste sedaj uredili, bi se vam morale pozicije na Googlu pošteno popraviti.

Kako lahko podjetje samo poskrbi za višje uvrstitve v Googlu

O avtorju

Tomaž Gorec je podjetnik že več kot 20 let in ima bogate izkušnje na različnih področjih. Z internetom se je resno začel ukvarjati pred desetimi leti, kjer se je specializiral za SEO (optimizacija spletnih strani). Na področju SEO je eden izmed vodilnih strokovnjakov v Sloveniji.

Svoje znanje s področja SEO in internet marketing deli na različnih seminarjih. Je redni predavatelj za podjetje Lisac&Lisac, ki je vodilno podjetje v Sloveniji s področja izobraževanj za podjetja. Tomaža je na raznih seminarjih, predavanjih in delavnicah slišalo in videlo že več kot 5.000 ljudi.

Tomaž Gorec že pet let piše blog na temo zaslužek na internetu, ki ga najdete na www.zasluzek.org.  Tomaž je tudi avtor knjige Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti, ki jo brezplačno dobite na njegovem blogu.

Tomaž je tudi navdušen popotnik. Več o njegovih potovanjih najdete na njegovem osebnem blogu, ki je na naslovu www.tomazgorec.si. Prepotoval je že kar velik del sveta. V prihodnosti želi združiti potovanja in svoje znanje s področja interneta. Trenutno dela eksperiment, kako lahko človek brezplačno potuje in zraven še zasluži. O tem namerava tudi napisati knjigo.

Posted in: Optimizacija spletnih strani

Leave a Comment (0) →

Optimizacija spletne strani za optiko Moj optik

V našem podjetju je optimizacija spletnih strani naših strank na prvem mestu, saj se zavedamo, da bodo le tako pridobili več obiskovalcev, katere bodo s svojo kvalitetno ponudbo prav gotovo lahko zadovoljili.

Optika Moj Optik se že vrsto let trudi, da svojim strankam nudi najkvalitetnejše storitve na področju očesne optike, saj se zavedajo odgovornosti, ki jo opravljanje njihovega dela prinaša. Njihovo poslanstvo je, da ljudem pomagajo svet videti ostrejši, kar lahko bistveno izboljša kvaliteto njihovega življenja. Optika Moj Optik vam nudi strokovnjake, ki so podkrepljeni z več letnimi izkušnjami in seveda strokovnim znanjem na področju očesne optike, ki vas bodo natančno pregledali in vam poizkušali kar najbolje pomagati.

moj optik optika

Optika Moj Optik se je odločila,  da bi svoje storitve promovirala tudi preko njihove spletne strani www.mojoptik.si, ki so jo izdelali lepo in profesionalno, kar je za podjetje, ki prisega na kakovost povsem razumljivo. Spletna stran brez optimizacije njenih ključnih besed praktično ne more dosegati želenih rezultatov, saj je v spletnih iskalnikih praktično nevidna. Za postopek imenovan optimizacija spletnih strani so se obrnili na naše podjetje Gorec d.o.o., mi pa smo jim pomagali do višjih uvrstitev v spletnih brskalnikih in posledično do večjega prometa in višje prodaje. Navedli bomo nekaj primerov ključnih besed, s katerimi se po opravljenem postopku optimizacija spletnih strani, stran www.mojoptik.si prikazuje med top zadetki v Googlu:

 • – očesni pregled, 1. pozicija
 • – optik, 1. pozicija
 • – optik Ljubljana, 1. pozicija
 • – optika, 1. pozicija
 • – pregled vida, 1. pozicija
 • – progresivna očala, 2. pozicija
 • – optika Ljubljana, 1. pozicija
 • – progresivna stekla, 3. pozicija
 • – očala, 4. pozicija

Veliko našega dela in truda vložimo v optimizacijo spletnih strani, da bi strankam pomagali do višjih uvrstitev v spletnih iskalnih in jim na ta način omogočili več poslovnih uspehov. Zelo smo zadovoljni, ko se stranke vračajo k nam s pozitivnimi komentarji in pohvalami, kar nam daje še toliko večji zagon, da bomo naše delo še nadgrajevali, se izobraževali in v prihodnosti še vedno dosegali vrhunske rezultate.

Resnično smo zadovoljni vsake pohvale, ki jo prejmemo kot odziv na naše delo, saj je to potrditev, da delo opravljamo kvalitetno in profesionalno. Marko Žlender, Direktor optike Moj Optik Ljubljana nas je razveselil s pohvalo, ki jo tudi javno objavljamo:

“V teh časih veliko ljudi obljublja preveč in le malo podjetij pripelje ali izvede projekt do želenih ciljev, ki si jih podjetje zastavi. Zadovoljni smo, da smo se pri podjetju Moj Optik za pomoč pri optimizaciji obrnili na podjetje Gorec d.o.o. Njihovo delo je zanesljivo, učinkovito, dosledno. Res vedo kaj delajo in to kar delajo, delajo natančno in premišljeno. Marko Žlender, Direktor optike Moj Optik Ljubljana”

Posted in: Optimizacija spletnih strani

Leave a Comment (0) →

Optimizacija spletne strani Proficenter.si

Biti viden na spletu je ključnega pomena, če ste v podjetniških vodah, pa naj si gre za prodajo izdelkov ali storitev. Optimizacija spletnih strani je nujna zadeva, ki nebi smela manjkati pri nobenem podjetniku oz. nobeni spletni strani.

Optimizacija spletne strani Proficenter.si je podjetju pripeljala že številne nove kupce. Nekateri pa so postali redne stranke. Za spletno trgovino Proficenter izvajamo optimizacijo spletne strani. Gre za spletno trgovino z velikim številom nabora izdelkov. Da pa se na visokih pozicija pojavljajo številne različne ključne besede, je potrebno zelo dobro poznati, kakšni so postopki, ki jih zahteva optimizacija spletnih strani. Spletna stran se visoko uvršča pod naslednjimi ključnimi besedami:

 • plazma za rezanje,  2. mesto
 • orodje Unior,  4. mesto
 • varilni aparati,  4. mesto
 • voziček za orodje,  4. mesto
 • vibrator betona,  5.mesto

Navedli smo le nekaj ključnih besed, ki se dobro uvrščajo v iskalniku Google. Naj povemo tudi to, da za spletno stran Proficenter.si delamo optimizacijo za več kot 30 ključnih besed in da se s 25. že uvrščamo na prvih treh straneh v Google.si.

Proficenter

Optimizacija spletne strani Proficenter.si

Lastnik podjetja Metal Mikulić d.o.o., je z rezultati optimizacije spletne strani trenutno zelo zadovoljen, saj ima spletna stran oz. trgovina dnevno tudi do več kot 500 obiskovalcev oz. potencialnih kupcev, kar je za spletno trgovino s profesionalnim orodjem zelo visoka številka. Poleg optimizacije spletne strani, pa podjetju vodimo tudi oglaševalsko kampanijo Google Adwords. Spletna trgovina tako zaseda dve pomembni mesti na vrhu Googla.

Podjetje Metal Mikulić d.o.o. je letos praznovalo 20 letnico delovanja. Specializirani so predvsem za prodajo električnega in ročnega orodja, varilne tehnike, agregatov ter raznih drugih materialov in instrumentov. Na začetku svoje podjetniške poti so večji del prihodkov podjetja ustvarili z izvozom, kasneje pa so odprli številna hčerinska podjetja in se v celoti posvetili slovenskemu tržišču.

Poleg prodaje orodja svojim kupcem nudijo tudi profesionalen servis orodja in tehnike, katerega imajo v ponudbi. Podjetje je zastopnik in distributer priznanih blagovnih znamk kot so Hitachi, Unior, Makita, Fogo, GenSet, Deca, Iskravar in številne druge.

Dobro narejena optimizacija spletne strani, pregledna oz. enostavna spletna stran za uporabnika ter konkurenčne cene na tržišču so glavni trije atributi, za uspešno delovanje na spletu. Vse tri zadeve so med seboj izjemno povezane in skupaj tvorijo pravi ključ do uspeha na spletu. Tudi še tako dobra optimizacija spletne strani, z visokimi cenami ali nepregledno spletno stranjo ne more dajati vrhunskih rezultatov. Prav tako je tudi obratno. Nizke cene in lepo urejena spletna stran, hkrati pa stran ni vidna nikjer na spletu. Tudi ta kombinacija ne vam ne bo dajala pravih rezultatov.

Optimizacija spletnih strani mora biti narejena preudarno, zato vam svetujemo, da jo prepustite le najboljšim. Tudi od optimizacije je odvisno kako uspešni boste v poslu.

 

 

Posted in: Reference

Leave a Comment (0) →

Spletna trgovina superguma z dobrimi rezultati

Podjetje Bartog d.o.o. velja za eno večjih podjetij pri nas na področju avtomobilske opreme, rezervnih delov in pnevmatik. Optimizacija spletnih strani je v tovrstnem poslu ključnega pomena, saj spletne trgovine brez dobre optimizacije ne dosegajo svojih ciljev. Največji del maloprodaje zimskih in letnih pnevmatik opravijo preko spletne trgovine www.superguma.si. Svojo dejavnost prodaje avto opreme ter servisiranja vozil imajo na voljo uporabnikom po vsej Sloveniji.

Za spletno trgovino Superguma.si izvajamo optimizacijo spletne strani. Dobri rezultati v iskalnikih, pa prinašajo večji obisk spletne prodaje ter posledično finančno rast podjetja.

 

S pomočjo optimizacije spletne strani, se stran uvršča na naslednjih pozicijah:

 • gume, 3.mesto
 • letne gume, 6. mesto
 • zimske gume, 7. mesto

Ključne besede iz področja avtomobilizma oz. natančneje pnevmatik imajo na spletu močno konkurenco, zato je uvrstitev med prvimi zadetki ključnega pomena. Le uvrstitve med prvimi zadetki v iskalnikih omogočajo spletni strani velik obisk, še posebej pa se to pozna v obdobjih pred zakonsko določenim terminom, ko morajo biti vozila opremljena z ustrezno opremo.

Optimizacija spletne strani superguma.si je podjetju v sezoni prinesla številne obiskovalce, ki so hkrati tudi potencialni kupci. To, ali so obiskovalci dejansko postali tudi kupci, pa ni več odvisno od tega kakšna je optimizacija spletne strani temveč od urejenosti in uporabnosti same spletne strani. V kolikor je stran uporabniku prijazna in enostavna za uporabo, cene izdelkov in storitev pa ugodne, je zelo velika verjetnost, da bodo obiskovalci postali tudi vaše stranke.

Obiskovalci, ki pridejo na spletno stran, katero optimizacija spletnih strani uvršča visoko v iskalnih so zagotovi eni najboljših za sklenitev posla. Gre namreč za izjemno ciljane obiskovalce, ki iščejo točno določen izdelek. V kolikor ste z optimizacijo spletne strani v iskalnikih na vrhu, med prvimi zadetki, je zelo velika verjetnost, da obiskovalci postanejo vaši kupci oz. redne stranke, kar pa je najpomembnejše pri vsakem poslovanju podjetja.

Posted in: Reference

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 3 123

Spletna trgovina superguma z dobrimi rezultati
1 (20%) 1 vote