Želite imeti spletno stran, ki bo služila svojemu namenu?

Izdelava spletnih strani se začne z analizo ključnih besed, po katerih vas bodo ljudje našli na Googlu. Večino ljudi naredi napako, da ne naredi analize ključnih besed pred začetkom izdelave spletne strani. To je isto, kot da bi naredili hišo brez temeljev in bi jih hoteli temelje narediti, ko je hiša že narejena.

Poglejte si video v katerem je razumljivo razloženo kako se naredi analizo ključnih besed.

Želite imeti učinkovito spletno stran, ki bo uspešno prodajala vaše izdelke in storitve?

V podjetju Gorec d.o.o. imamo več kot 12 let izkušenj s prodajo na internetu. Izdelava spletnih strani pa je dejavnost, s katero se ukvarjamo že 10 let.

Smo tudi eno od vodilnih podjetji v Sloveniji za optimizacijo spletnih strani za iskalnike, kot so Google, Najdi.si,… Spletne strani, ki jih naredimo v našem podjetju se pojavljajo visoko v iskalniku Google, kar je pogoj, da vaša spletna stran služi svojemu namenu. Namreč, imate lahko najlepšo spletno stran z najboljšo ponudbo, pa ne boste prodali nič, če se vaša stran ne bo pojavljala visoko v Googlu.

Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo spletno stran po ugodni ceni. Res je da nismo najcenejši, vendar če upoštevate dejstvo, kaj naša storitev izdelave spletnih strani vse zajema in da smo na tem področju res strokovnjaki, je cena naše storiteve zelo ugodna.

Izdelava spletnih strani je storitev, ki mora vsebovati onsite SEO

Če želite, da se bo vaša spletna stran pojavljala visoko na Googlu mora biti narejena po vseh tako imenovanih SEO pravilih.

Kratica SEO je okrajšava za angleški izraz search engine optimization, kar bi v Slovenskem prevodu pomenilo optimizacija spletnih strani. Optimizacija spletnih strani se deli na onsite (notranjo) in off site (zunanjo) optimizacijo.

Zelo pomebno je, da se onsite optimizacijo začne načrtovati že pred začetkom izdelave strani in da se to tudi upošteva pri sami izdelavi.

Izdelava spletnih strani v našem podjetju poteka tako,  da pri vseh spletnih straneh naredimo 100% onsite optimizacijo. Če tisti, ki dela spletno stran, obenem ne naredi še onsite optimizacije, to pomeni da če bo nekdo naknadno naredil onsite optimizacijo bo imel veliko več dela, kot če se za to poskrbi ob izdelavi spletne strani.

Izdelava onsite optimizacije na že narejeni spletni strani stane od 300 do 1.000 evrov, ki jih boste morali slej kot prej plačati, če boste želeli, da se vaša spletna stran pojavlja visoko na Googlu.

Tudi, če za izdelavo spletne strani ne boste izbrali naše podjetje, vam svetujemo, da se pred izbiro izvajalca prepričate, če vam bo ta res naredil onsite SEO. Bodite pa pazljivi, ker veliko podjetji naročniku zagotovi, da bodo poskrbeli za optimizacijo, vendar to ne naredijo. Namreč osebe, ki naročajo spletne strani se običajno zelo slabo spoznajo na optimizacijo in sploh ne vedo, da na njihovi spletni strani s področja optimizacije ni narejeno popolnoma nič.

Pri nas ne plačujete mesečnega vzdrževanja

V našem podjetju nimate s svojo spletno stranjo nobenih mesečnih stroškov. Edini strošek, ki ga imate s spletno stranjo, narejeno pri nas, je letno 55 evrov + ddv za registracijo domene in spletno gostovanje. Prvo leto tega stroška nimate, saj pri nas izdelava spletnih strani zajema tudi to, da vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran podarimo registracijo domene in gostovanje za eno leto.

Nekatera podjetja zaračunavajo mesečno najemnino za spletno stran od 30 do 80 evrov. Če vzamemo neko povprečno (50 evrov) ceno, to znese 600 evrov na leto, kar ni zanemarljiv strošek. V takih primerih spletna stran ni vaša last in jo ne morete prenesti k drugemu ponudniku gostovanja. Ko enkrat nehate plačevati mesečno najemnino ostanete brez svoje spletne strani, čeprav ste plačali izdelavo.

Enostavno upravljanje in brezplačno izobraževanje

Spletna stran, ki jo izdelamo v našem podjetju je zelo enostavna za upravljanje. Brez težav boste na stran dodajali ali spreminjali tekstovno vsebino in slike.

Vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran, nudimo brezplačno izobraževanje, kjer stranko naučimo upravljati njihovo spletno stran.

Na spletni strani uredimo vse za email marketing

Na vaši spletni strani vam brezplačno uredimo vse za email marketing. To pomeni, da vam bomo uredili obrazec, kjer se bodo obiskovalci vaše spletne strani lahko prijavljali na vaše e novice.

Uredili bomo tudi vse za pošiljanje e novic. V našem sistemu za email marketing vam bo na voljo vsa statistika o poslanih mailih. Videli boste koliko (in kdo) oseb je odprlo vaš email, koliko (in kdo) oseb je kliknilo na povezave (katere) v vašem mailu.

Email marketing se mora iti vsako resno podjetje, ki želi sovje izdelke in storitve prodajati s pomočjo interneta.

Izdelava spletnih trgovin

Če potrebujete spletno trgovino, vam pri nas izdelamo profesionalno spletno trgovino, ki se bo visoko pojavljala v Googlu. Za primer si poglejte spletno trgovino Poceni gume, ki se pojavlja na prvi strani Googla pod iskalnimi izrazi gume, poceni, zimske gume, letne gume, moto gume, zimske pnevmatike, letne pnevmatike,… Lastnik spletne trgovine Boštjan Vovk je s spletno trgovino in pozicijami na Googlu zelo zadovoljen. Njegovo izjavo si lahko preberete tukaj.

Želite imeti vse na enem mestu?

Izdelava spletnih strani ni edina dejavnost s katero se ukvarjamo v našem podjetju. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo še:

Če želite imeti manjše stroške z vašo spletno stranjo, izberite ponudnika, ki vam nudi vse kar potrebujete za vaš uspešen nastop na spletu.

Prijavite se na brezplačen webinar Kako zaslužiti na internetu

Vas zanima kako zaslužiti s pomočjo interneta?

Pridružite se nam na webinarju v četrtek 23.2. ob 20:00, ki ga bo vodil Tomaž Gorec.

Živimo v času, ko je toliko priložnosti, kot jih še nikoli ni bilo. Prepričan sem, da lahko na internetu čisto vsak posameznik starosti med 15 in 50 let (tudi starejši, če so vsaj malo vešči z računalnikom) najde priložnost zase.

Sam sem na internetu našel že veliko priložnosti in lahko rečem, da mi gre že več let zelo dobro. Sicer moram iskreno povedati, da to, kar jaz delam na internetu niso stvari, kjer nebi bilo treba nič delati in bi človek brez dela dobro zaslužil. Delam predvsem stvari, kjer je potrebno imeti veliko znanja in na začetku tudi trdo delati. Je pa res, da ko enkrat imaš znanje in vse skupaj vzpostavljeno, bi lahko rekel, da se da denar zaslužiti na dosti lahek način. Poleg tega pa je delo zanimivo in nikakor dolgočasno.

Na webinarju bom predstavil 9 priložnosti s katerimi lahko zaslušiš s pomočjo interneta. Med njimi je veliko takih priložnosti, ki jih lahko opravljaš kot delo od doma.

Naj naštejem samo par priložnosti o katerih bo govora na webinarju: Facebook, Youtube, optimizacija spletnih strani, pisanje člankov in besedil, pisanje blog, izdelava spletnih strani,…

Za prijavo na brezplačni webinar izpolni spodnjo prijavnico

Prijavnica

Webinar bo potekal v živo preko Facebooka. Ko boste izpolnili prijavnico, vam bomo v kratkem poslali povezavo do strani, kjer boste lahko spremljali webinar.

Med vsemi udeleženci webinarja bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel knjigo z naslovom Priročnik za pisanje oglasov. To je ena od najboljših knjig, ki vas nauči pisati besedila. Več o knjigi si lahko preberete na http://knjigarna.lisac-lisac.si/sl/vroce_iz_zalozbe/112/prirocnik_za_pisanje_oglasov.html.

 

 

Izdelava spletnih strani
4.18 (83.5%) 120 votes