Želite imeti spletno stran, ki bo služila svojemu namenu?

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo enostavno ali zahtevno spletno stran. Izdelujemo tudi spletne trgovine.

Naša največja konkurenčna prednost je, da vam spletno stran naredimo tako, da se bo pojavljala na visokih pozicijah v Googlu. Na tem področju smo res dobri! Če ste v Google vpisali izdelava spletnih strani ste videli, da se naša spletna stran pojavi na prvem mestu. V Sloveniji je okoli 1.000 podjetji in samostojnih podjetnikov, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani. Tako, da v taki konkurenci priti na prvo mesto res ni tako lahko. Za kaj takega je potrebno imeti ogromno znanja in izkušenj.

Glede na kvaliteto storitev, ki jih nudimo v našem podjetju smo tudi cenovno zelo ugodni.

Če potrebujete spletno stran ali trgovino izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo ponudbo.


Please leave this field empty.

Izdelava spletnih strani se začne z analizo ključnih besed, po katerih vas bodo ljudje našli na Googlu. Večino ljudi naredi napako, da ne naredi analize ključnih besed pred začetkom izdelave spletne strani. To je isto, kot da bi naredili hišo brez temeljev in bi jih hoteli temelje narediti, ko je hiša že narejena.

Poglejte si video v katerem je razumljivo razloženo kako se naredi analizo ključnih besed.

Želite imeti učinkovito spletno stran, ki bo uspešno prodajala vaše izdelke in storitve?

V podjetju Gorec d.o.o. imamo več kot 12 let izkušenj s prodajo na internetu. Izdelava spletnih strani pa je dejavnost, s katero se ukvarjamo že 10 let.

Smo tudi eno od vodilnih podjetji v Sloveniji za optimizacijo spletnih strani za iskalnike, kot so Google, Najdi.si,… Spletne strani, ki jih naredimo v našem podjetju se pojavljajo visoko v iskalniku Google, kar je pogoj, da vaša spletna stran služi svojemu namenu. Namreč, imate lahko najlepšo spletno stran z najboljšo ponudbo, pa ne boste prodali nič, če se vaša stran ne bo pojavljala visoko v Googlu.

Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah Izdelava spletnih strani mora temeljiti na SEO smernicah

V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelamo spletno stran po ugodni ceni. Res je da nismo najcenejši, vendar če upoštevate dejstvo, kaj naša storitev izdelave spletnih strani vse zajema in da smo na tem področju res strokovnjaki, je cena naše storiteve zelo ugodna.

Izdelava spletnih strani je storitev, ki mora vsebovati onsite SEO

Če želite, da se bo vaša spletna stran pojavljala visoko na Googlu mora biti narejena po vseh tako imenovanih SEO pravilih.

Kratica SEO je okrajšava za angleški izraz search engine optimization, kar bi v Slovenskem prevodu pomenilo optimizacija spletnih strani. Optimizacija spletnih strani se deli na onsite (notranjo) in off site (zunanjo) optimizacijo.

Zelo pomebno je, da se onsite optimizacijo začne načrtovati že pred začetkom izdelave strani in da se to tudi upošteva pri sami izdelavi.

Izdelava spletnih strani v našem podjetju poteka tako,  da pri vseh spletnih straneh naredimo 100% onsite optimizacijo. Če tisti, ki dela spletno stran, obenem ne naredi še onsite optimizacije, to pomeni da če bo nekdo naknadno naredil onsite optimizacijo bo imel veliko več dela, kot če se za to poskrbi ob izdelavi spletne strani.

Izdelava onsite optimizacije na že narejeni spletni strani stane od 300 do 1.000 evrov, ki jih boste morali slej kot prej plačati, če boste želeli, da se vaša spletna stran pojavlja visoko na Googlu.

Tudi, če za izdelavo spletne strani ne boste izbrali naše podjetje, vam svetujemo, da se pred izbiro izvajalca prepričate, če vam bo ta res naredil onsite SEO. Bodite pa pazljivi, ker veliko podjetji naročniku zagotovi, da bodo poskrbeli za optimizacijo, vendar to ne naredijo. Namreč osebe, ki naročajo spletne strani se običajno zelo slabo spoznajo na optimizacijo in sploh ne vedo, da na njihovi spletni strani s področja optimizacije ni narejeno popolnoma nič.

Pri nas ne plačujete mesečnega vzdrževanja

V našem podjetju nimate s svojo spletno stranjo nobenih mesečnih stroškov. Edini strošek, ki ga imate s spletno stranjo, narejeno pri nas, je letno 55 evrov + ddv za registracijo domene in spletno gostovanje. Prvo leto tega stroška nimate, saj pri nas izdelava spletnih strani zajema tudi to, da vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran podarimo registracijo domene in gostovanje za eno leto.

Nekatera podjetja zaračunavajo mesečno najemnino za spletno stran od 30 do 80 evrov. Če vzamemo neko povprečno (50 evrov) ceno, to znese 600 evrov na leto, kar ni zanemarljiv strošek. V takih primerih spletna stran ni vaša last in jo ne morete prenesti k drugemu ponudniku gostovanja. Ko enkrat nehate plačevati mesečno najemnino ostanete brez svoje spletne strani, čeprav ste plačali izdelavo.

Enostavno upravljanje in brezplačno izobraževanje

Spletna stran, ki jo izdelamo v našem podjetju je zelo enostavna za upravljanje. Brez težav boste na stran dodajali ali spreminjali tekstovno vsebino in slike.

Vsaki stranki, ki pri nas naroči spletno stran, nudimo brezplačno izobraževanje, kjer stranko naučimo upravljati njihovo spletno stran.

Na spletni strani uredimo vse za email marketing

Na vaši spletni strani vam brezplačno uredimo vse za email marketing. To pomeni, da vam bomo uredili obrazec, kjer se bodo obiskovalci vaše spletne strani lahko prijavljali na vaše e novice.

Uredili bomo tudi vse za pošiljanje e novic. V našem sistemu za email marketing vam bo na voljo vsa statistika o poslanih mailih. Videli boste koliko (in kdo) oseb je odprlo vaš email, koliko (in kdo) oseb je kliknilo na povezave (katere) v vašem mailu.

Email marketing se mora iti vsako resno podjetje, ki želi sovje izdelke in storitve prodajati s pomočjo interneta.

Izdelava spletnih trgovin

Če potrebujete spletno trgovino, vam pri nas izdelamo profesionalno spletno trgovino, ki se bo visoko pojavljala v Googlu. Za primer si poglejte spletno trgovino Poceni gume, ki se pojavlja na prvi strani Googla pod iskalnimi izrazi gume, poceni, zimske gume, letne gume, moto gume, zimske pnevmatike, letne pnevmatike,… Lastnik spletne trgovine Boštjan Vovk je s spletno trgovino in pozicijami na Googlu zelo zadovoljen. Njegovo izjavo si lahko preberete tukaj.

Želite imeti vse na enem mestu?

Izdelava spletnih strani ni edina dejavnost s katero se ukvarjamo v našem podjetju. Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo še:

Če želite imeti manjše stroške z vašo spletno stranjo, izberite ponudnika, ki vam nudi vse kar potrebujete za vaš uspešen nastop na spletu.

Želite brezplačno dobiti zelo lep apartma (do 4 osebe) za 5 dni na otoku Krk?

 

Želite brezplačno dobiti zelo lep apartma (do 4 osebe) za 5 dni na otoku Krk?

Želite dobiti popolnoma brezplačno namestitev za 5 dni (4 nočitve) v lepem apartmaju za 4 osebe, na otoku Krk, ki je od plaže oddaljen le dobrih 100 metrov?

Vse kar morate narediti je, da izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo lep apartma na otoku Krk za 5 dni vaš.

Namig: Odgovor na nagradno vprašanje lahko najdete malo višje na tej spletni strani.

Preverite, če ste od nas dobili email? Če ga ne najdete, poglejte še v mapo Vsiljena pošta in v mapo Promocije. Če v roku nekaj minut e-maila od nas niste dobili, to pomeni ste verjetno napačno vpisali svoj email naslov v obrazec. V tem primeru je vaše sodelovanje neveljavno.

* s klikom na gumb “Sodelujte v nagradni igri” sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

V nagradni igri za apartma o katerem najdete več informacij na www.otok-krk.si/apartmaji-ivica-silo lahko sodelujete do vključno 25.5.2017. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali 26.5.2017 ob 11:00. Ker ne želimo, da bi se pojavili kakršni koli dvomu o poštenost žrebanja, smo se odločili, da žrebanje naredimo javno, kar pomeni, da se ga lahko udeleži vsak, ki je sodeloval v nagradni igri. Prisotnost na žrebanju ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Nagrada je prenosljiva in jo lahko v primeru, da jo ne želite koristiti, nekomu podarite.

Nagradno igro organizira podjetje Gorec d.o.o., ki se z izdelavo spletnih strani ukvarja že več kot 10 let. Nagradna igra je objavljena na njihovi spletni strani in tudi na spletnih straneh njihovih poslovnih partnerjev. Če si želite povečati možnost, da boste izžrebani ravno vi, lahko sodelujete še na ostalih spletnih straneh in si s tem povečate možnost, da boste izžrebani ravno vi. Namreč vsako sodelovanje na drugi spletni strani vam prinese to, da se vaše ime še dodatno pojavi v ‘bobnu’ za žrebanje. Če boste v nagradni igri sodelovali še na dodatnih treh straneh, bodo v ‘bobnu’ štirije lističi z vašim imenom, kar pomeni, da imate štirikrat večjo možnost, da dobite nagrado ravno vi. O tem, na katerih spletnih straneh še lahko sodelujete, vas bomo obvestili po mailu.

Če želite sodelovati v nagradni igri morate imeti odprt svoj profil na Facebooku, saj je pogoj za sodelovanje tudi, da všečkate Facebook stran https://www.facebook.com/nagradne.igre.info in v komentar zadnjega prispevka označite dva prijatelja.

Všečkajte našo Facebook stran


 

 

 

Izdelava spletnih strani
4.76 (95.19%) 491 votes